- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
udv mindenkinek, kb eddig birtam elviselni a 15/1-es upcmet itt pecsen, este fixen 100+ ping, ha nem is magas akkor is laggol, csak ejjel tudtam hasznalni normalisan meg esetleg nappal, most le akartam ulni picit jatszani erre mar most is 100+ pinget merek, jo oke gondoltam lehet a jatekkal van gond, speedtest & cmd ping, detto ugyan ezt az eredmenyt dobta atlag 100as ms barhova az orszagba, nehol 160 ig is eljutott, erdeklodnek hogy mas is tapasztal e ilyen problemat, foleg pecsieket kerdeznek, ismerosom szerint szarok a upc szerverei, tanacsolta hogy telefonaljak be nekik, de nem tudom pontosan hogy fogalmazzam meg a problemat, egeszen elkeserito hogy regen a 4/0.2-es tfosom olyan stabil volt mint a beton, ezzel meg akkor sem tudok ugy jatszani ha hajnali 4 ora van mert akkor sem az igazi, koszonom a valaszokat
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest