Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
senior tag
"új üzleti chatélmény"
Ha arra gondolok, hogy milyen élményeket hozott anno a Teams az idióta bugjaival, akkor nem sok jót várok most se...
-
Cathfaern
nagyúr
"A felhasználó írott parancsára egy új üzleti chatélmény képes adatokat beolvasni az alkalmazásokból"
Ezt a hírt is a ChatGPT írta? -
Armagedown
őstag
Annyira felszabadítja, hogy nemsokára már nem is lesz szükség az adott alkalmazottra
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
nubreed
veterán
Nade akkor micsinál a munkavállaló?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
flexxx2
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft ...
Az elemzők szerint a Microsoft reméli, hogy ... nő az Office-használati idő
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
gabor7th
addikt
Van egy apró baja ezeknek a Chat AI-knak ami még a bemutatójukon is kiütközött... Megbizhatatlanok. Ha valami 80%-ban egész jókat ír, de a maradék 20%-ban totálisan félremegy a dolog, akkor ez a cucc talán megfelel... megfelel mindenhol ahol nem fontos, hogy a dolgok pontosak, igazak legyenek.
Csakhogy a céges fontos adatok pont olyan dolgok, amiknél fontos a pontosság és az igaz tartalom. Tehát nekik pont nem szabadna haszniuk. De akkor ki ad ezért pénzt... Ez egy gond.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz
rottenbull #9 üzenetére
Minimum nem úszhatják meg a cégnél, hogy mindent alaposan leellenőrz valaki, mert elég megbizhatatlanok ezek a Chat AI-k.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Samott
addikt
Szoval csinaltak egy bullshit generatort a menedzsmentnek. Ugy rabolhatjak masok idejet hogy igazabol fel se kell keszulniuk hozza. Ugyes, nagyon ugyes.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Aprósólyom
addikt
Pont tegnap próbáltam ki a bing AI keresőjét pár fogós kérdéssel. A válaszokban megjelölt forrás hivatkozások, nem is tartalmazták az állításait, illetve sokszor előfordult, hogy AI fordított, robot generálta weblapokra hivatkozott... Mikor kifejtettem a logikai érvelésének a gyengeségeit, akkor válaszul azt mondta, hogy elnézést még tanulok, majd egyoldalúan lezárta a beszélgetést, jelezve, hogy "nyitott" a tanulásra.
De például ugyanúgy relativizálja a szubjektív véleményt és a tényt, mint ahogy arra az ember is képes. Pl. szerinte léteznek objektív univerzális igazságok, de már nem tudott mondani egyet sem, illetve, amire konkrétan rákérdeztem, az szerinte objektív is és szubjektív is... Szerintem nagyjából sejtheti mindenki, hogy mire kérdeztem, csak nem akarok politizálni....Ellenben nagyon úgy tűnik, hogy a Bingben vagy egyfajta világnézeti szimpátia. Egyik beszélgetésben annyi ellentmondásra hívtam fel a figyelmét, hogy a végén azzal zárta le, hogy "ez a beszélgetés szerinte nem vezet sehova"... Tehát a tényállásaiban 100%-ban megbízik, ellenben a logika bukfenceit az érvelésében letagadja.
Hűt, én többet vártam egy AI-tól. Egyébként úgy tűnik, hogy meglepően jól érti a magyar nyelvet, viszont arra nem fordítottam figyelmet, hogy tényleg érti, mert néha számomra elég furcsán "viselkedett". Pl, visszakérdezett, hogy én "miként érzem".... Gondoltam magamban, mi a fsznak kíváncsiskodik rólam, hagyjuk már.... Egy embernek sem szoktam jó szemmel nézni az erőltetett, álszent-jópofi small talk chit-chatet, nemhogy egy algoritmusnak...Bár az embereknél legalább eldönthető a non-verbális kommunikációjukról, hogy őszinték-e. Egy robotot ne programozzanak fel így, mert rohadtul nem élet szagú.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz
Aprósólyom #13 üzenetére
A ChatGPT meg a többiek nem AI meg mesterséges intelligencia, hanem szöveggenerátorok, amik a betáplált adatok alapján raknak össze szövegeket. Nem értik, amit mondanak, tehát nem is lehet elvárni tőlük ilyesmit és kb. annyira intelligensek, mint az intelligens mosógép.
Teljesen megdöbbentő látni, hogy ennek ellenére egy csomó ember úgy kezeli őket, mintha mégis azok lennének.DRM is theft
-
ddekany
veterán
Nincs ilyen egyértelmű választóvonal, mert ahhoz hogy a legvalószínűbb módon folytasd a szöveget, az az ideális paraméterezés, ami véletlenül kb. lemodellezi valódi összefüggéseket. Persze tapasztalatból tudom, hogy a ChatGPT-nél és annak Binges változatánál sem alakultak ezek ki kellőképpen. Nagyon nem. Viszont, továbbra is kilóg sorból, ahogy a Bash meg SQL promptot tud utánozni. Az olyan, mintha leképezte volna a dolog valódi logikáját, ha még tökéletlenül is.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
Armagedown #4 üzenetére
Az ilyen híreknél mindig eszembe jut ez a 7 éves videó: [link]
-
A múlt héten debütált Copilot tartalmakat, e-maileket, prezentációkat készít a dolgozó helyett, hogy felszabaduljon a munkaidő.
És megadhatom az AI-nak, hogy nézze meg helyettem a ppt-t, és foglalja össze a lényeget?Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
dolon75
aktív tag
Vagy, a menedzserek száját gyorsabban be tudjuk tömni, és még annyi tényt sem kell összeszedni, mint korábban...
Igazából nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek ezen.
Amire látom, hogy jó: idióta, időrabló, semmire nem jó feladat gyors elvégzésére, amely csak időt venne el tőlem.
Valóban, szó szerint bullshit gyártás.War Pigs!
-
mephi666
nagyúr
...plusz ellenőrizni kell, hogy hülyeséget beszél-e... pl nekem azt mondta, hogy a "kormos medvepörkölt" tradicionális magyar étel
csomószor olyan érzésem van, hogy hasonlóan viselkedik, mint amikor iskolában dolgozatnál olyan témáról kellett írnom, amiről lövésem se volt: nagyon szépen ír orbitális kamut
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
totron
őstag
Na igen, de ez valahol jó is: mutatja, hogy a nép természetesként fogja fogadni az igazi AI-t. A nagy kérdés az lesz, hogy a hamar előjövő kicsinyességet mennyire torolja majd meg a gép. Azt el is felejtettem feltételezni, hogy ő maga is kicsinyes attitűdűvé válna, nem ember az!
-
Tasunkó
aktív tag
Már várom azt az AI által generált cikket, amiben az AI-re lesz bízva a Piros Gomb. Csak fogjuk lesni a fejünk felett elszálló atomtölteteket, amit a búcsús szövegszerkesztő indított el.
Kérek egy számot a jútútú
-
k-adi
nagyúr
A "NPG" jobb esetben mindig többszintű hitelesítésen megy végig, de az emberi hiba benne van.
Ha AI-ra van bízva, lehet jobban jár mindenki... lásd. mostani konfliktus keletre nem messze... abban bíznak, hogy ha P el is indítja a láncot, majd valamelyik altábornok ellenáll és megállítja a hitelesítési folyamatot... vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
it Egyre gyorsul a verseny a Google és a Microsoft között. A múlt héten debütált Copilot tartalmakat, e-maileket, prezentációkat készít a dolgozó helyett, hogy felszabaduljon a munkaidő.
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leszerepelt a Xiaomi 13 Ultra a DxOMarknál
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Ukrajnai háború
- Flash SSD
- Nők, nőügyek (18+)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 10.2 64GB Wi-Fi kihasználatlanság miatt eladó
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
- TP-LINK EAP245 V1 AC1750 Dual Band 2024.02.14.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs