Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz DNReNTi #2401 üzenetére

    Szia!
    Nekem is az egyik gumisom a Revenge, tavaly vettem a Keserű Művek boltjában, akkor 48 e Ft volt. A másik gumis egy cseh Alfa G030-as. A legutóbbi lövöldözésről itt írtam. [link]
    Ahogy írtam is ott, a Revenge-hez érdemes beszerezni a nagyobb, 75 shore keménységű gumit, mert azzal szinte majdnem minden lövés kb. 5 m-ről átvitte, a 2 cm-es bútorlapot, szóval a csontot is töri.
    Semmi nem tiltja, hogy otthon töltve tároljad, és nincs rá szabály, hogy miként. Nagyon bezárva sem érdemes tartani, mert mire előszeded a kulcsot, a dobozt kinyitod, az se 10 másodperc, és az alatt sok minden történhet.
    Olyan helyen tároljad, ahonnan gyorsan elő lehet kapni, és persze a gyerek ne tudja ezt a műveletet utánozni.
    A szilikonzsírral bekent, és betöltött gumiknak semmi baja nem lesz, ha hónapokig nem lövöd ki azokat. Évente meg egyébként sem árt egyszer-kétszer gyakorolni is, akkor meg úgyis mennek ki a régik. Egy fegyver esetén érdemes plusz dobot venni, mert kis gyakorlással pár másodperc alatt cserélhető.
    Én mondjuk inkább vetem egy Alfát vettem, így van két gumis otthon, arra a fegyverviselésit is kiváltottam, bár nem hurcolászom magammal, egyelőre. :D

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák