Hirdetés
-
IT café
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Hozzászólok Aktív témák
-
csibor
őstag
Picit én is belekontárkodom a témába.Ha jól tudom a 7.62X39 lőszert az oroszok 2 féle módon gyártották,hadi és polgári kivitelben,és nem csereszabatosak.Azonos típusjelzés ellenére a 7.62 eltérő volt.Legalábbis egy fűzfői úr által írt könyv szerint.
Másik fórumban ezért már elküldtek melegebb éghajlatra
Ha elméletileg van 1 muzeális fegyverem a falon,kitalálom szeretném sportlövőként használni,és most teljesítem a szükséges feltételeket,belépek klubba.Akkor van reális lehetősége míg elérem a 3 éves tagsági évet lekel adni a fegyvert a sportklubba,függetlenül attól,nem tartok otthon lőport,csappancsút?Csak mert szerintem az idióta szabályzást így lehet értelmezni.
Sajna a párom nem engedte beszerezni a R&S revolvert
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Cyberpunk 2077
- [Re:] Eladó I5 félkonfig
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OTP Bank topic
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új iPhone 11 Pro 64Gb Aragy
- Lenovo Yoga 720 15IKB, 15" 4k 3840x2160, i7-7700HQ 3.5GHz, 16GB RAM, 500GB SSD hibátlan új állapot
- 2020 CTO MacBook Pro 13" Apple M1 chip/16GB/512GB Touch Bar és Touch ID (Silver)
- Eladó Aerocool Xpredator gépház
- ÚJRA ! HP OMEN AX204 | 15"iPS-FHD | i7-7700 | 1050Ti-4GB | 16/256SSD | HuLED, garancia, 2.2 kg "A+"
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest