Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz #65675776 #1273 üzenetére

    Én nem hinném hogy a pitiáner illegálisok, tudnák hova kell menni fegyvert szerezni, főleg hogy a legtöbbjük nem fog az interneten kapcsolatok után puhatolózni. Például nekem nehéz lenne csakúgy szereznem most egy fegyvert, pedig meglehetősen sok kapcsolatom van és a pénzel sincs gond hogy lefizessek valakit vagy annyit ajánljak hogy belemenjen. És akkor ezt most képzeld el egy kisvárosi vagy falusi, csóró postarabló esetében.... Persze nyilván hozzá lehet jutni de egy kisvárosi rossz ember aki nem feltétlen átgondolt és előre tervező bűnöző, nem lesz fegyvere könnyen.

    Az hogy a törvények hogy jók és hogy nem, én nem tudom megítélni, ezt a jogászok döntsék el, túl nagy hülyeséget csak nem találnak ki.

    A biciklis dolog csak egy jó példa volt arra hogy az életben nagyon gyakori az olyan amikor valaki megsérti a másikat(mondjuk elüti és az megsérül kicsit) és a sértett egy aránytalanul nagyobb hirtelen bosszúval reagál. Amennyiben nincs nála fegyver, legfeljebb jól megveri és kész. De ha ugyanazt az indulatot egy fegyver által vezeti le... :U
    És az ilyen szituk hétköznapiak az emberi kontaktusok során (utca, iskola, munkahely, szórakozóhely, vagy akár család)

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák