Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S.O.S.
senior tag
válasz Gabor99 #1401 üzenetére
De az a bajom vele,hogy így sokkal több kártyát zsebelt be .Amiből rengeteg új kártyát és szinteket készíthet !
Azt a szintet szerintem 100 év alatt se érnénk el !Gondolom minden szintlépésnél valamivel több pontot kell gyűjteni a következő szint eléréséhez ?
Saját problémám,hogy a hátizsákom 50-es szinten is csak 30 Kg tud vinni!
Láttam videóba,hogy 120 kg-os teherbírással volt valakinek! Ez ,hogy van? Tudja valaki hogy ,hogyan kell készíteni nagyobb teherbírású hátizsákot ?
A másik,hogy az ingyenes túlélő camp ikonja nekem " T betű" nem aktív? Már van vagy fél éve,hogy nem tudom letenni ! Lehet ott maradt valamelyik szerveren kitéve és nem jött velem ?üdv,
-
Gabor99
tag
válasz Gabor99 #1445 üzenetére
Pontosabban a videón ahogy látod 170,000 XP csinál 6 perc alatt. (lehet többet is csinálni)
Level 100 +1 szinthez 16.000 Xp kell
Level 200 +1 szinthez 32.040 Xp kell
Level 300 +1 szinthez 48.040 Xp kell
stb....Tehát kiszámolhatod hogy az aktuális szinteden hány szintet tudsz lépni 6 perc alatt..
Sokat -
S.O.S.
senior tag
-
Semin
senior tag
válasz Gabor99 #1463 üzenetére
Az a baj, hogy a Stealth Commando csak akkor jó ha már van egy Spec fegyód, és soloban nyomod.( Csapatban a stealth rémálom.)
Sokan kínlódnak vele, mert ha nincs kimaxolva erre a kari, a Glass cannon buildek nem működnek. Erőltetik - mert látják a streamertől, hogy brutál - majd abbahagyják az egész játékot , mert folyamatosan meghalnak.
Én a PA+V.A.T.S. Heavy kombóra tettem le a voksom. Van egy B/50/25 Plasma Casterem (+Vamp Gatling Plasma a rizikós helyzetere) és nem halok meg ha valami területi elcsattan mellettem (Colossus/Queen/Sheep)
Ezzel a buildel én is leszedek egy SB-et 5-6 lövésből, még nerf után is.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
-
Gabor99
tag
-
Gabor99
tag
válasz Gabor99 #1507 üzenetére
Én pl úgy használom a accokat hogy létrehoztam
több F76 parancsikont és mindegyiknek van saját Fallout76.ini -je.
amibe benne van ez:
[Login]
s76UserName=Username1
s76Password=pass
bAutoSignin=1így egy gombnyomásra elindul(nak) a eltérő bejelentkezésű (user1, user2)
F76-ok kikerülve a Bethesda.net Launcher vagy akár a Steam is.[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
válasz Gabor99 #1506 üzenetére
Jól értelmezem egy játékon belül fizikailag lenne bent a két karakter?
Akkor 1 játékosnak mégis csak 1200 kg a max hely a ládában?
Két karakternek lenne összesen 2400 kg?De az úgy nem kényelmetlen, hogy egy karakterrel játszik az ember miközben a másik is ott van a játékban csak azt nem használom nem megyek vele sehova.. Ha kell valami akkor mindíg cserélgetek saját magammal cuccot? Ez így lenne? -
S.O.S.
senior tag
válasz Gabor99 #1699 üzenetére
Szia !
Megint úgy jártam ,hogy leírtam a problémámat erre rá 1 napra megoldottam egyedül
A játékfájlok épségének ellenőrzésekor talált 17 rossz valamit . ( steam- játék kiválasztása- majd fogaskerék felület a kezelés-tulajdonságok-helyi fájlok majd a játékfájlok épségének ellenőrzése)
Most megy a játék.De sajna már olyan sokat játszottam vele,hogy nagyon hamar megunom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest