-
IT café
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Ő ( Samsung 40" MU6102 ) hozzá szeretnék, majd egy fali konzolt vásárolni elvileg Vesa 200 X 200 -as kompatibilis.
Ár, hát mondjuk , legyen minőségi konzol, ami elbírja a súlyát ami elvileg 7-8kg körül mozog. És úgy ha szembe állunk vele akkor kicsit jobbra kihajtható legyen ( valahogy így ) , és kicsit befelé is dönthető legyen kb ígyJól bevált konzolra lenne szükségem, amire rábízhatóm a tv-t és nem kell azért aggódnom ,hogy jaj istenem csak bírja el!
10k alatt szeretném megúszni. Köszi.
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz vito555 #1088 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors bemutatást!
Mivel vályogfalam van úgy talán nagyobb tipli+ csavarral fogom megoldani, biztos ami biztos. Amint látom adnak ,hozzá úgy 3-4 centi lehet
Ennyire szorul amikor nyitod meg csukod össze ? , hogy Wd kell hozzá ?
-
Zοltta
senior tag
Hali, egy fali konzol kellene nekem ehhez a Tv-hez Samsung UE40MU6452UXXH. Vályogfallra kerülne, a tv- és ezért, minőségi anyagból legyen, és max 15k a keret, de örülnék ha 10 alatt is sikerülne kijönni.
Egyéb infó:. Lehessen dönteni, ha szembe állok vele, akkor jobbra dönteném, ha úgy rendeződne a szoba és a magasságtól adódóan, lehessen fel, le is dönteni valamelyest..
Gyártói oldalon, azt olvastam, hogy talpal együtt +/- 16kg akkor ez nélküle, 10kg körül lehet, maga a készülék. Ezért szeretnék örökös konzolt venni .. Sajnos nem tudom ,hogy milyen VESA felfogatású ,de lehet ,hogy 200 as, leírva sehol se láttam.Ui.. Megbízható boltból szeretném venni és nem sokat bajlódni vele, ezért ódzkodok az emagtól . Ha lehet ezen a bolton kívüli vásárlást preferálnám köszi!
-
Zοltta
senior tag
Jó persze, akkor már inkább, a falra vetítem a képet ... 65 még az kéne akkor már a házimozi projektor simán .. ..
Ez a McLaren , lesz alighanem a befutó ..
Azt nézem ,hogy a jobb oldalon az a 4db nagy csavar az ugye facsavar?
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Nos , Közben találtam, ilyet Maclean MC-723 45 kg ig bírja 40-43 " nál nagyobb tv, úgysem kerülne rá.
A Gyári képek alapján a konzol elég strapabírónak néz ki, vastagságilag.1 kérdés a [képen] pirossal bekeretezve, azok a nyílások mire szolgálnak( ez bármelyik kétkarú konzolra értem)? Elősször a konzol szilárdságára gondoltam, vagy valamiféle tápkábel elvezető vagy micsoda ?
Hát a fal mindenképp elfogja bírni, mivel a szobámmal szembe ahova kerülne, a másik falon fel van csavarozva 2db tálaló szekrény, ( Kb. 70*60cm / db ) ami telis tele , tányérral, pohár bögre stb kellékkel .
A tavaly nyáron meg a szobám egyik falára, raktam fel, egy olyan polcot ami tele könyvel, dvd-vel.Mellesleg javasolnám, hogy mikor konzolok linkelésre kerülnek ajánlva akkor a teljes neve legyen kiirva , mivel pontosabban rá lehet úgy találni, akinek szüksége lenne rá
Bocs, ha sokat zargatlak, csak ilyenekből tanulok ... Meg lehet más is.
-
Zοltta
senior tag
Nyíró erőnél erre gondolsz mi ? Konzol teszt.
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok , 200x200 vesa konzolt keresek mennyezethez, mivel vályog a fal és ódzkodom, a tévé súlya miatt, hogy kimozdulhat.
Súly talppal - 10,5 kg
Súly talp nélkül - 9,2 kg
40" UE40MU6452U ez a tévém.
Felfogatással nem lesz gond mennyezeten mivel ott lambéria és azon felül 2-3 cm vastag deszka boritás.
Mivel örökös konzolt szeretnék , és nem váltok feljebb tévében, így egy olyan darab kellene amiben " van anyag " kategória és persze 10 - 15 ezer magyar forint alatt kijön.
Forgatni nem hiszem ,hogy fogom, de nem gond ha van olyan is.
Előre is köszönöm az ajánlásokat!
-
Zοltta
senior tag
És melyik a legszélesebb konzol ami 2 karos, stabilitás miatt és több ponton fel lehet rögziteni 60 cm-es vályogfalra ?
A másik ,hogy milyen csavar /tipli kombó vagy simán csavar, az ajánlott, ami elég stabilan megtartja a tévét és nem mozog ki a konzolal együtt.Nincs szándékban a mozgatás, maximum kicsit 5-10 centi , de ez is jobb oldalra.
Sajnos bárhogy nézem a mennyezeti túl sokat lelóg az iroasztalra. ahol a monitor van igy talán falit tudnék felrakni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest