Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Bujdy81 #98382 üzenetére

    Igazából, nagyon kevés autós talin voltam eddig, ha a lurdy-s pénteki estéket nem számolom.
    E30-al voltam felvonuláson egy kisebb talin Baján, azt élveztem, hogy ugyanaz a típus van körülöttem. Most egy golfnál ez nem akkora kunszt, mert amúgyis látsz az utcán csomót belőle, de e30 az ritkább. E30-al voltam soltvadkerten is (legnagyobb bmw-s rendezvény), de ott a felvonulást kihagytam, mert az előző években zsinórban minden évben volt baleset.

    E39 talin voltunk asszonnyal Pásztón, az parkolós volt, de a bimmerfest meg e30-as bandához képest kicsit elitebb kör. Pl magasabb beugró volt, talán 5-10e fejenként, csak előregisztráció volt, aki nem jelezte előre, hogy megy és hány fővel, azt nem engedték be, ez is egy jó szűrés, és a bufében korlátlan fogyasztás volt ennyi pénzért + strand + valami bográcsos kaja is, amiből szintén lehetett korlátlanul fogyasztani. Maga a társaság is idősebb volt, nem volt egy hülyegyerek sem, meg gumiégetés meg ilyenek, inkább körbesétálsz, megnézed a többi autót, megnézed a "versenyeket", de semmi autómosós vonaglós picsa. (ebből is már kinőttem addigra, meghát asszonnyal mentem :D )
    Meg akkor volt is 2-3 fórumos haver, akiket jó volt élőben is megismerni, volt akitől vettem matricát, alkatrészt, mittudomén. Pár órát eltöltöttünk. Ott is volt felvonulás, de az már csak később, azon nem vettünk részt,de odafelé már 4-5 E39-es konvojban verődtünk össze az M3-on.

    Szóval többféle rendezvény van, ha haverokkal megyek, akkor velük dumálunk, ha nem haverokkal, akkor többi autót végignézem, esetleg lehet beszélgetni tulajokkal, hogy fúúúmivanbenne.
    Remélem megválaszoltam a kérdést :)

Új hozzászólás Aktív témák