Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz halapidori #87377 üzenetére

    Ó minden riszpekt, de sajnos ha a szőrhullatás az elsődleges, akkor ez nem fog megvalósulni egy menhelyi kutyával.
    Mi is sokat agyaltunk ezen annak idején, de a másik ami _nekünk_ ellene szól, hogy egy 3éves kutyának nem ismered az előéletét. Lehet verték, vagy van vmi kialakult stiklije amire harap, támad. Nem biztos, de lehet. És egy kalimpáló szőrtépő, kutyafarokrángató 1-2éves gyerek bármit kihozhat belőle, amit akár a menhelyesek sem tudnak. Mivel tele a menhelyek inkább odaadják a kutyákat kezdő embernek is. Most nem a fajtamentett kutyákra gondolok, hanem ami ilyen tök semmilyen buszmegálló keverék.

    Abban egyetértek, hogy ritka az ilyen jó tenyésztő. Mi szoktunk tartani fajta találkozót is, ahol ugye a kutyák igazából egy nagy család, hiszen valamilyen útonmódon, mind rokonok. Tenyésztő egész európában ad el kutyákat, sőt még usa-ba is.

    Volt kollégám vett egy kutyát (nem akarok fajtát írni, de egy spéci spániel). Az egyik legjobban ajánlott tenyésztőtől. Kutyát hazavitték, örültek neki, majd pár hét múlva kiderült vmi brutális szembetegsége van. Tenyésztő a pénzt nem akarta visszaadni, mondta, hogy maradt az alomból még egy kutya, cseréljék el. Belementek. Másik kutyájuk megvan még, asszem 3éves, de már több mint 1milliót költöttek rá, mindenféle kezelésekre, gyógyszerekre.... :U

Új hozzászólás Aktív témák