Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz eattila #41787 üzenetére

    Azt nem lehet, nem az Ő problémája, nem is értik.

    De olyan volt már, hogy főnök felől lekúrtak, mondván nem adhatok ki laptopot, (meg nincs is), ezt megmondtam júzernek, az bemószerolt a főnökénél és lekúrtak, hogy miért nem adtam ki így nem tud dolgozni, bukjuk az Euródollár csitrilliókat. Aztán lebasztak, hogy ha nincs, akkor vegyek, majd akkor is lekúrtak mikor megrendeltem, azt visszadobták, majd benyeltem egy lekúrást amiért nem érkezett meg időben :-D És ezek kombinációi.

    Ez már erőteljesen ládagyárra hasonlít, van olyan felhasználó akinek szerintem idén legalább 5x váltottunk asztali gép/laptop közt, meg az asztali gépét is még legalább négyszer újratelepítettük, mert éppen a másik a környezetben fog dolgozni és a régire természetesen soha többet nem lesz szükség. Ez úgy saccperkábé egész cégre vetítve eddig legalább 600 alkalommal fordult elő, de mikor a mai kérésre azt mondtam, hogy ez lesz a 601. és még idén biztos szüksége lesz rá, akkor én voltam a hülye...

    Ami tele van kiürítjük, ami üres telerakjuk, csak így nehéz a másik irányba elszámolni a melóval is, mert ott azt látják, hogy egy felhasználó, felszerszámoztuk, beállítottuk, kész.

Új hozzászólás Aktív témák