Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ma mentem a Totoyával. Vásároltam bele dolgokat, ez minimum 50 lóerő plusz:

    - gumipók
    - gaffa téjp
    - átlátszó ragszalag, ha kőfelverődést kapnék
    - Mora kés
    - szemetes zsák
    - behúzó kukacos gumijavító
    - kombinált fogó

    Valami piszok jó ahogy siklik a cucc, 40-ig teljesen mágikus. Szerintem az új utazóm 40 lesz ezután, a 40-50-ig tartó gyorsulást felesleges benzinpocsékolásnak ítélem meg...

    Amitől lepetéztem, hogy kiírta, hogy van SW-update és lehúzott valamit a mobilomon keresztül a "rádióba". Meg kellett állni, hogy elinduljon az update, de közben működött a kocsi.

    Van egy kihívás. A Verso be tudta zárni az ajtót 25 km/h tempónál, ez még nem zárja be. Lehet szégyenszemre el kell olvassam a leírást, mert nem jövök rá.

    A parkolás valami kegyetlen egyszerű vele a garázsba. Egyrészt ki lehet látni belőle. Ami nem hátrány. Volvo XC40 és V60 hátrafelé nézetben kábé vak az ember. Borzalom vele parkolni. Ez keskenyebb is, így ahogy be szeretek állni, úgy jobb oldalon van még kábé 5 cm a tükör és a garázs ajtajának kerete között. Bal oldalon meg kábé 10 cm. És látok hátra a tükörben, nem csak a semmit, hanem a kocsi oldalát is, meg a garázst is.

    A fényszóró statikus előre (nem kanyarog), de LED-es és elég erős. A távolságit még nem teszteltem, mert városban nehéz. De még nézem.

    A dudát sem teszteltem le rendesen, majd szerintem újév reggel 7-kor körbehajtok a falu gettós részén és ott végig dudálni fogok... :C

Új hozzászólás Aktív témák