-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike318
csendes tag
Sziasztok! Ma találkoztam először ezzel a lehetőséggel, hogy így kérhetek segítséget a munkámhoz, szeretnék élni vele. A "Megosztásütközés miatt nem lehet menteni a fájlt... " probléma nyomait kutatom, a #6599-s HSZ-ban felmerült, így akadtam ide, de nem volt rá válasz. A raktárkezelő és számlázó programot még Excel97-ben kezdtem írni, 2003-s alatt frankón ment évekig, most cseréltünk gépet, Windows 7 + Excel2007, azóta megkeseríti az életemet ez a hiba. 10-12 fájlt mozgatok egy eladási folyamatban, és véletlenszerűen bármelyiket hirtelen egy mentésnél átnevezi egy számokból álló névre és megáll a tudomány. Tud valaki erre megoldást?
Méd csak 200 HSZ-t érkeztem elolvasni, de mély tiszteletem a GURU-k tudásának!Mindegy hogy mivel foglalkozol, csak JÓL csináld!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest