-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
GOG:
-
-
Dilikutya
félisten
válasz batman91 #68041 üzenetére
A Plants vs. Zombies nem egy AAA kategóriás játék, ez tény, de valószínűleg az utóbbi évek egyik legsikeresebb tower defense játéka, megkockáztatom, a legsikeresebb, és szerintem a casual piacot is letarolta. Valószínűleg nem kevés embert fog odavonzani az Originre, és sose lehet tudni, ha már ott vannak... Van értelme ingyenessé tenni pár hétre. Amúgy mire számítottál? Crysis 3-ra? Medal of Honorra? FIFA-ra? Need for Speed-re? Nem volt törvényszerű, hogy AAA címek egész sorát teszik ingyenessé. Ez nem egy kötelező valami. Amúgy a játék nem gagyi, csak más a célközönség, más a lényege.
Ettől függetlenül én se játszok vele, pár éve lekötött, tavaly a 2. rész mobilon is, de ennyi elég is volt. Mobilon néha sz**** közben még előveszem, de PC-n nem, oda van nekem GTA.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #68075 üzenetére
Nyári leárazásban 5€-ért jó lesz, annál olcsóbban a régit se lehetett megvenni dobozosan, meg az úgyse megy jól modern gépeken, digitálisan meg nem tudom, volt-e valaha. Egy teljesen új motor persze nem lenne rossz, vagy legalább a 3. részét alá tolni, de ott van, hogy a modelleket, textúrákat akkor is teljesen újra meg kéne csinálni. Nem láttam még az AoE2-őt, hogy a HD felbontáson kívül kapott-e még valami minimális ráncfelvarrást. Az AoM-nál láttam, hogy a víz pl. új.
AoE2-ben amúgy benne van a The Conquerors is?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kriszpontaz
veterán
válasz djculture #68113 üzenetére
Eredetileg flash játék volt. Úgy emlékszem. Lehet azért ilyen béna.
(#68115) Csapoati: pont ez jutott eszembe, hogy ehhez vajon mennyi munkaidő és ötlet kellett hogy eddig eljussanak. Emiatt nem jutnak be értelmes játékok. Úgy járnak majd vele mint a nemrég linkelt posztapokaliptikus űbergagyi 1 fegyveres FPS készítői.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Assimilator #68118 üzenetére
Á, akkor se kellene nem ad acsit
Egyébként pedig a véleményem róla az hogy pfuj.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
warcat
veterán
Hümm, Metro Last Light complete edition 7.99 euró humbli storeban,amcsi árat még nem néztem de az lehet záras. Nem rossz ár akinek még nem lenne meg.
Szerk.: amerikai felebarátainknak 7.99 USD
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
szami777
addikt
válasz warcat #68123 üzenetére
ugyanannyi csak dollárba.
Az úgy elég jó ár.Gamefly Ubi játékok leárazva.
20% voucher: UKMAY20OFF[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Akos96
senior tag
válasz alratar #68125 üzenetére
Steamen a játéknál a libraryben jobb oldalon a linkeknél van egy olyan, hogy CD-key (néha, az Originre is regelhető játékoknál biztosan). Rákattintasz, feljön egy ablak kulcsokkal, amiket beaktiválhatsz Originre, és máris két helyen is birtoklod a játékot.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
senior tag
Metro LL Season Pass megéri ennyiért Humble Store-ban?
-
Dilikutya
félisten
Ez komoly? Ezt pénzért is akarnák adni?
1. Miért járna a szavazás? Ehhez programozni sem kell tudni, 1-2 baltával faragott modell, alap textúra, meg egy FPS Creator (régebben volt egy ilyen program, RPG is van), és kész is. Unity-hez nem értek, sose próbáltam ki, de az szerintem többre képes ennél.
2. Öngyilkos szimulátor? A kecskés poén volt, de ez kurvára nem az. De lehet, hogy csak nekem nem vicces ez a téma, de annak jó oka van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dilikutya #68129 üzenetére
Egyrészt nem is vicces, de oké, ez egyéni dolog. Ettől függetlenül viszont kriminális az egész a video alapján. Miért játszana ezzel valaki többet 5 percnél? Mi újat tud mutatni egy öngyilkosság után egy pálya?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
-
veterán
Lehet volt már, akkor elnézést, nem olvastam vissza.
Originen a Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition ingyenes.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Dilikutya
félisten
Bocsi, ha volt már: Originen ingyenes a Plants vs Zombies GOTY kiadása!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
törölt tag
válasz #79621120 #68102 üzenetére
Ezt elfelejtettem :
Anodyne -75%
Avernum: The Complete Saga -75%
Capsized -80%
DROD 1 + 2 + 3 -60%
Dyad -75%
Evoland -75%
Geneforge 1-5 -75%
Hotline Miami -75%
Lucius -85%
Machinarium: Collector's Edition -80%
Megabyte Punch -66%
Miasmata -80%
Retro City Rampage -60%
Spacechem -80%
The Ball -75%
The Ballads of Reemus: When The Bed Bites -60%
The Real Texas -80%
To The Moon -80%
Unmechanical -80% -
x_o_n
veterán
Calibre 10 Racing Series,ez valami bundleban van?csak mert orrvérzésig tele az SG vele
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
N0rbiii
csendes tag
üdv
Terraria 4-pack érdekelne valakit? 2 ember kéne 75% akcióban van
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Bluerainbow #68146 üzenetére
köszönöm
-
huskydog17
addikt
válasz szami777 #68124 üzenetére
Köszi!
A GameFly-os Ubi-s játékok rendes, nemzetközi változatok vagy ezekben is mindenhol kiszedték a többnyelvű támogatást?
Az Assassin's Creed Director's Cut adatlapján nincs feltüntetve, hogy milyen kulcsot ad. Ez most Steam vagy Uplay verzió?Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest