- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
StarCraft 2: Wings of Liberty + SteelSeries egérpad - 6490 Ft
Akinek nem kell az egérpad az simán eltudja adni aprón minumum 2000 Ft-ért és így lehet mondani, hogy csak 4500 Ft volt a játék...[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
cskamacska
addikt
válasz huskydog17 #29461 üzenetére
Jelenlegi helyzetben bezony igaz. Mindkét gyártó a a javunkat akarja(az összeset ), csak az változik, mennyire jövőbiztos anyaggal kell dolgoznia a agitprop osztálynak. 2004-ben mikor az ATi felet, az nVidia kettőt lépet előre az FX éra után, valahogy nem láttam eszetlen mennyiségű ShaderModel 3 demót ATi-tól ami a éppen "a jövő technológiája" volt.
Na erre varrjatok gombot: ARMA 3 ALPHA 25€(~7500Ft)
Ugyanitt ARMA 3 ALPHA Lite meghívókat elfogadok.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Balazs_
senior tag
Settlers 7 Collectors Edition akció!
4.99€ (Kóddal 3.99€)
Elég jó ár érte. -
huskydog17
addikt
válasz cskamacska #29507 üzenetére
Ha trollkodni akarnék, akkor úgy kezdeném, hogy ugye 2006-tól nincs ATI, de mivel nem akarok trollkodni, így nem teszem.
Amúgy meg a TressFX-et DirectCompute-ra optimalizálták, de arról nem tehet az AMD, hogy az NV teljesen kiherélte a Keplert DC téren, amire senki nem számított. Nyilván az AMD ezt most agyonreklámozza, hiszen ez az effekt teljes mértékben DC felületen fut, így a GCN brutális előnyben van és ez jó az AMD-nek. Ezen felül megerősítést nyert, hogy az effekt kódja jó és hogy NVIDIA oldalon driver a ludas, ott kell várni javulást.
E témában további beszélgetésért kérlek fordulj a téma topic-jába, amiből amúgy több is van.FX éra meg kb. annyira mellé ment, mint anno az ATI-nál az X100-as széria. Ez utóbbi szériánál persze, hogy nem reklámozták, mivel azok nem ismerték a SM 3.0-t (ahogy az FX széria sem), de az X1000-es már teljesen támogatta és tech- demokat is készített hozzá az ATI.
# 29508: Jaj de kár, hogy nem steam-es, mert akkor már megvettem volna, így viszont sajnos nincs üzlet.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
cashback
őstag
Nem tudom hogy melyiket sajnálom jobban... azt hogy ennyire drága a játék vagy hogy tuti nem indul el a gépemen.
Én is szemeztem a játékkal, mivel a korábbi részek is tetszettek... de a gépem gyenge pontja miatt (intel HD2000) letettem róla.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Arkennys
addikt
Hm. Mennyire brutál vas kell alá?
(mondjuk egy ideig én sem fogok vele pörögni, de ez érdekel azért. Főleg, hogy elolvasva az irományt, jónak tűnik még úgy is, hogy a sorozat egyik korábbi tagja sem fogott meg)Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Arkennys
addikt
Hm. Procim gyengébb elvileg, kártya olyasmi-tán picikét erősebb mint nálad (ha jól veszem ki keresés alapján). Akkor bizakodom én is, hogy normálisan tudom majd futtatni. Ha egyszer hozzájutok De ez alapján úgy tűnik, szépen optimalizálták
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
ayo
veterán
válasz Bluerainbow #29517 üzenetére
na es harmadszor en is!! sikerult megszulni
http://jateknaplo.blog.hu/2013/03/05/humble_bundle_for_android5
super hexagon elegge popularis es tenyleg addikt, azert erdemes. na persze a dungeon defenders osszes dlc se rossz. sztem nem lett rossz pakk, ahhoz kepest hogy android
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
JoolsNOS
veterán
-
cashback
őstag
The Indie Gala Flash
Pathologic - DRM Free
The Abbey - DRM Free
Paranormal - Desura
Miner Wars Arena - Steam + DRM Free (PC & Mac)
Miner Wars 2081 - Steam
Earth Defense Force: Insect Armageddon - SteamThe AquaNox Bundle
PAY WHAT YOU WANT minimum $1.99 AND GET:
- Genesis Rising on Steam
BEAT $3.99 AND GET ALSO:
- AquaNox on Steam
- AquaNox 2: Revelation on SteamThe War Bundle
PAY WHAT YOU WANT minimum $0.99 AND GET:
- Praetorians (DRM Free)
- Imperial Glory (DRM FREE)
BEAT $1.99 AND GET ALSO:
- Men Of War on Steam[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Crytek #29523 üzenetére
Jaja... az elmúlt 2hónapban egy használható nem volt. Szó szerint... mert a korábbiakból ha csak 1-1játékot is használtam fel saját célra már sokkal több mint ami ezekben van.
Így nem is veszek egyet sem.
-
arfer
senior tag
Alice Madness Returns végre jó áron nekünk, magyaroknak is . Ugyanitt egyéb EA játékok is akcióban!
-
dokken
tag
Nuuvem Borderlands: Game of the Year Edition 9.99 BRL (kb. 1200 Ft) Steam
-
Érdemes beleírnod az ismertetődbe, hogy ezzel gyakorlatilag újra megjelent a Dungeon Defenders Androidra, mert a korábbi, Second Wave alcímű változatnak, már leállították a szervereit hónapokkal ezelőtt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
iday
aktív tag
Bp. Fogarasi úti tescoban.
50%-ra leértékelve van az: NFS Run, NFS Hot Pursuit. 2500huf
PC-verziók.
Van még jó pár, de azokat nem figyeltem.[ Szerkesztve ]
3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
Crytek
nagyúr
Az indiegalahoz hogy nagyon olcsón hozzá lehessen jutni happy hourban melyik steam csoporthoz kell csatlakozni? Mert 4-500ft-ot megérne nekem a mostani pack!
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
1 éves a google play.Ha valaki találkozik valami jó game akcióval kérem majd írja be ide!
Next PC Upgrade: 2022
-
ayo
veterán
válasz Arkennys #29538 üzenetére
alt Frapsot hasznalok de twitchre (online stream) az Xsplit-et.
fraps akkor jo ha utana vagni stb akarsz - nagyon jo minosegben vesz es nem szokott lagolni, viszont emiatt kell hozza sok hely es az utomunkahoz / konvertalashoz plusz ido.
twitchen annyival konnyeb hogy online stream van, tehat nem kell vele sokat szenvedni mert auto menti amit megosztasz pl Xplit-tel. ennek hatranya hogy nem annyira pro minosegben veszi fel viszont elonye hogy nem kell nagy tarhely es sok idot tolteni vela hisz egybol mar a neten elerheto utana
szerk.: jaaa es aki elorendelte a Tomb Raidert ! kap 3 tf itemet
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
pecze
aktív tag
válasz Crytek #29539 üzenetére
GroupBuys, idővel majd közzéteszik a feltételeket, még túl friss
http://steamcommunity.com/groups/groupbuys -
finest
addikt
Lehet valahol olcsón Crysis 1-et kapni mostanság?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Wizard of Oz
aktív tag
Get Games:
Darksiders II -80% €9.99[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
csaba951
veterán
válasz finest #29544 üzenetére
Alapjátékot most nem is találtam külön. Crysis Maximum Edition 3990 Ft - ez meg simán nem ér ennyit manapság. Olyan $5-$8 körül lenne akciósan. Szóval most éppen nincs sehol akcióban. Kénytelen vagy várni pár hónapot a következő akcióra, vagy ha nagyon kell akkor megveszed ennyiért.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Arkennys
addikt
válasz wwenigma #29549 üzenetére
Tessék?
és ayo: köszönöm a választ. FRAPS ot kihagyom, az nem jött be. Volt már lent, de az ingyenes verzióval nem sokra mentem. A másikra viszont ránézek majd, úgyse kell a magas minőség, mezei youtube-os játékvideó lesz csak belőle
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest