-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stomi76
tag
Sziasztok!
HTPC építés terén még "szűz" vagyok, de elhatároztam összerakot egyet.
Picit levagyok maradva a mostani fejlesztésekkel (alaplap+proci), úgyhogy elsőször is kérném a segítségeteket abban, hogy Ti mit ajánlatok.Egyébként kizárólag HD filmek lejátszására kell, a játék nem fontos szempont.
-
stomi76
tag
Ahogy ez lenni szokott, minnél kevesbből szeretném kihozni
Egyébként az összegen még nem gondolkoztam, egyenlőre meg akarom nézni a lehetőségeket, de mivel nálam a játék nem cél ezért szerintem (lehet rosszul gondolom) elegendő valami olcsóbb alaplapot+procit tenni gépbe.
-
stomi76
tag
Húúú jó sok kérdés, ezek nagy részét még végig sem gondoltam.
Szóval jelenleg egy WD tvlive-ot használok, ezt szeretném kiváltani egy HTPC-vel.
Az aránylag kis méret és a hangtalan üzem elsődleges szempontok, éppen ezért hdd-ét nem is szeretnék bele tenni, az op rendszer függvényében ssd-én vagy egy nagyobb pendriveon gondolkozom, mivel a filmek tárolása NAS-on illetve külső merevlemezen történne (már adottak). Programként az XMBC-ét szeretném futtatni linux alatt.
A mostani film gyűjteményem elsősorban mkv formátumban van (ennek lejátszása gondolom nem okoz gondot). Az MVC3D formátummal pedig bevallom férfiasan idáig nem találkoztam, de azért fontos szempont és akkor most helyesbítek: az ismert és elterjedt videó formátumokat akadálymentesen játtsza le HD minőségbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest