Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petiapó

tag

válasz beencee #1113 üzenetére

Helló!
    Engem is érdekelt a téma, vajon mit lehet kezdeni az elterjedt ''óriásházak'' problémájával.

Egy kicsit megrágcsáltam a dolgot, és arra jutottam, hogy a sokak számára sokat jelentő garancia elég durva összeget eredményez. Főleg, ha azt nézzük, hogy általában a sufni-tuningos cuccok azért készülnek, hogy olcsóbban kijöjjön mint a kompakt gyári.

Nos, szinte bármely műszakis áruházban már lehet venni DVD lejátszót 10K alatt, ráadásul olyat, ami már azt is lejátsza amit még ki se találtak. :D (MP3, MP4, DIVX, MPEG...) (Egyszerű kereskedelmi fogás, ha nincs elismert neve a cégnek ill. a terméknek, de el akarjuk adni, akkor túrjunk bele mindent amit lehet)

Mindez PC-ből:
    Csak a legszükségesebbeket választottam:
    Kosarának jelenlegi tartalma:
    Megnevezés: AMD Sempron 2800+ 64bit 754 BOX
    Egységár: 10.681 Ft (8.900 Ft)
    Rendelt darabszám:
    Összesen: 10.681 Ft (8.900 Ft)

Megnevezés: ASROCK K8NF6G-VSTA
    Egységár: 12.781 Ft (10.650 Ft)
    Rendelt darabszám:
    Összesen: 12.781 Ft (10.650 Ft)

Megnevezés: SEAGATE 80GB 7200rpm 8MB SATA2
    Egységár: 11.400 Ft (9.500 Ft)
    Rendelt darabszám:
    Összesen: 11.400 Ft (9.500 Ft)

Megnevezés: VERITECH 256Mb DDR 400Mhz
    Egységár: 7.241 Ft (6.450 Ft)
    Rendelt darabszám:
    Összesen: 7.241 Ft (6.450 Ft)

FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 42.100 Ft

(ezek a jelenleg a piacon található, újonnan beszerezhető, legegyszerűbb, garanciális cuccok, viszonylag alacsony áron)(+ -5K)

Ez így egy táppal (amit már nem is volt kedvem belevenni), és egy házzal (házi: valszeg nem szép, és sok meló; bolti: +20K legalább) már működik is. Csakhát a cél messze nem valósult meg. Ellenben kisebb játékok jól futnak rajta(ezesetben még egy RAM szükséges)

Azonban, hogy ne tűnjek illúziórombolónak, valamint pozitív hozzászólásom is legyen, szerintem jó ötlet ''eltűntetni'' a gépet az asztal környékéről, pláne ha van egy szép képátlóval megáldott TV-nk. Azonban a billenytűzet és az egér elhelyezése kérdéses.
    Végeredményben anyagilag nem, de esztétikailag jó megoldás.

Ui.:Ha esetleg vkit, vagy vkinek a céljait sértettem elnézést.

...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...

Új hozzászólás Aktív témák