Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jobban szeretem magamra bízni a döntéseket Defense+/biztosnásgos mód, Antivírus/valós idő. Átlag usernek bőven jó, ahogy írod. Ha nem merészkedik a sötét oldalra, akkor a beépített tűzfal is elég free Avira, Avast vagy AVG mellé.
Most már eltelt 1-2 hét, meg vagy elégedve a váltással?
-
törölt tag
8e forintért linkelt 2x2 gigát, ezért írtam, hogy 10k-ért van már 8 is. Persze igaz, alapesetben elég a 4 is.
(#17159) cekkk
Nem volt időm kipróbálni, külön-külön használtam xbmc-t és mpchc-t. Előbbi annyira kényelmes, hogy elkényelmesít Lehet, hogy placebó, de az RC1 képe jobbnak tűnik az összes többinél.
Ja, és kipróbáltam az xbmc remote android alkalmazást. miről maradtam én le eddig, barlangban éltem, vagy hol?
[ Szerkesztve ]
-
GRaul
őstag
nem állítottam el
Mert amikor először feltelepítettem már így jött be.
Leszedtem felraktam régebbit.
Azzal is ez a baj.cekkk: azért azt nem telepítem újra ha nem gond jah amúgy win 8ról van szó.
A laptopomon is az van. azon rendesen müxik.[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
-
rigo88
aktív tag
linux alatt tudom, gondolom w-re is van keyboard.xml fájl.
módosítani kell, illetve legjobb létrehozni a home folderben egy keyboard.xml-t ide:
/home/xbmc/.xbmc/userdata/keymaps/keymaps.xml
ezt xbmc fórumon mondták miután panaszkodtam, hogy a /usr/share/mittomén milyen úton fellelhető keyboard.xml egy update után visszaállt defaultra, hogy "mi nem mondtuk hogy módosíts system fájlt, próbáld a home folderedben"
tehát leginkább a /usr/share/xbmc/system/keymaps/keyboard.xml-t átmásolod /home/xbmc/.xbmc/userdata/keymaps/ ide és módosítod az alábbiak szerint:
kikeresed a <keymap>-on belül a <FullscreenVideo> alatt a <keyboard></keyboard> szekciót, és berakod az alábbi sort, amennyiben a "háromszög" a távirányítón pl az i-betűt küldi akkor így:
<i>AudioNextLanguage</i>
gondolom standard hogy linuxnál számít a kis-nagybetű valszeg vindoze-nál nem, nem tudom.
nálam mivel kevés gomb volt a next audio-t úgy oldottam meg, hogy az info azaz <i> gomb előhozta a <FullscreenInfo> ablakot és ezen belül adtam meg az <i> gombnak, hogy váltson audio-t. kicsit idegölő és a csajomnak ez már túl bonyolult úgyhogy jó lesz hogy a mc-1200 egy halom billentyűt fogad a távról.
vannak az xbmc-ben "window title-k" ott is érdemes nézelődni ha kevés a rendelkezésre álló billentyű. a fent említett keymaps link "6 Windows" pontjában tudsz olvasni róla.Dirr
-
canniball
nagyúr
Nálam meg a zenénél nagyjából* jól működik (* néha előugrik az oldalsáv de a tekerés rendben). Nem úgy mint a pause, az a szünet helyett elindítja azt a tracket ami ki van jelölve.
Videóknál nálad jó?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest