Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Mire vártok ilyen nagyon?
What else you gonna do on a Saturday?
-
Mawyx
őstag
válasz peterszky #2802 üzenetére
Nekem is 2 gyak újra, egyik 3 részes 3db zh, másiknál 2 db zh kell, 3.tárgyból nincs eredmény még, a többi meg vizsga. Ezek mind asszem januárban, az elején.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Kezdem feladni... Az a baj,h minden nappal nő az esély, h betalál közben vki más vmivel és elkések a kérdéssel.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
peterszky
őstag
Kis öröm végre, assembly gyak 4-es. Num pót elég vicces volt, lehet gyakUV lesz belőle Két feladat is volt, amit gyakon egyáltalán nem vettünk
What else you gonna do on a Saturday?
-
raczger
őstag
Szakirányválasztásban segítsen valaki, mert nem találtam sehol olyan anyagot ahol tényleg rendesen le lenne írva. Tehát én a b és c között vacilálok, azt mondták beiratkozásnál, hogy a c gyakorlatiasabb, kevesebb a matek, még a b-nél több a matek, és az elmélet. Mondjuk én nem nagyon szeretem most már a matekot meg gyakorlatiasabb dolgokat jobban kedvelem, de mennyiben különbözik a valóságban ez a két szakirány?
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
bbazsy
őstag
soha többet num
..
-
raczger
őstag
kössz, azthiszem elég lesz nekem a bsc is ugyhogy c-t választottam
eddig 27-ből 15 kreditnél járok én, még egy gyakból fogok pótzh-zni holnap, remélem az is meglesz, ám a diszkmat meg linalg ea vizsgák hogy hogy a fenébe lesznek meg azt még nem tudom, mondjuk a diszkmatra még "csak" tanulni kell, a linalgot nem ártana megérteni semwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Mawyx
őstag
válasz raczger #2825 üzenetére
És ha később nem így fogod gondolni? Lehet később szeretnél msc-t, de így az esélyt is elszalasztod, nem?
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Nem értünk egyet most sem.
A múltkori bluetooth témához: külső bedugós eszközzel minden OK, lehet a laptop blue-ja nem jó akkor
Így megjelent a várva várt blue ikonom is, akart is párosodni a telefon a géppel.[ Szerkesztve ]
-
bbazsy
őstag
ez már csak igy marad
olyan kis bluetooth bizbazt tudtam volna adni, van 1 valahol
annyira örülök a MÁVnak, h el se hiszed. Te is vonatozol ?
szerencséjük, h van még hétfőn vizsgám, de ha akkor se lesznek vonatok, akkor én is qrvamérges leszek. nevetséges ez az egész már. normális országban már kirúgtak volna mindnkit és menne az egész rendesen...
-
Mawyx
őstag
Nem vonatozok, nem megyek sose sehová.
Jó lenne tudni nekem lesz-e még pótom, asszem dobok is egy mailt a tanárnak van-e időpont.
Már le akartam feküdni, de érzem, hogy csak vergődök, így visszakapcsoltam a gépet. Reggel van felmosás idő, de lehet felmosok, behoztam ma a sarat kicsit, idegesít. Szemem fáradt, de az agyam pörög, nem jó ez így...mozgáshiány...
-
Mawyx
őstag
Vmiért ezt reggel kell, amikor amúgy is késésben van az ember, ruha keresés, fogmos, macs szellőztetés, lakás szellőztetés, macs wc takarítás, tejeskávé, söprögetés, padló felmosás, mosogatás, sikítás, hogy jajj, elkések...
-
bbazsy
őstag
VLC ikonja mikulás lett, beszarás
..
-
Mawyx
őstag
Az egészet. Nem maga a mosás tart sokáig, hanem az előtte lévő pakolás. Egy macskaház itt, két hátizsák amott az asztal alatt, dvd-k, ruháskosarak az ágy alatt stb-k a minden alatt, ahol van akkora hely, hogy az a bármi befér oda, az akkor ott van és ezeket mind fel kell rakni az ágyra, hogy ugye a padlót tudjam mosni.
-
bbazsy
őstag
végre valaki összeszedte normálisan.
bár szomorú, de ilyet kell tárolnom bookmarkba, mert szinte többször van rá szükségem, mint egy angol szótárra pl..
-
Mawyx
őstag
Édi nyuszi lehet, mini david copperfield
Rágcsál még a jószágod mindent?Nekem komplett lakást kell takarítani 2-3 naponta, zuhanytálcát, mosogatót, mosdókagylót is, mert ezekben szeret játszani. Csöpög a csap, ott játszik, aztán beleugrik a wc-jébe, amiben homok van, így a vizes homokot, azaz a sarat hordja fel mindenhová... Így legalább takarítok rendesen, nem uralkodik el a káosz, de annyit nem győzök amennyit kéne...
-
Mawyx
őstag
válasz proof88 #2848 üzenetére
Próbáltam. Annyira idegesített, hogy kiesett egy a menetrendből, hogy nem birtam elaludni és éjjel felkeltem, visszaöltöztem és kitakarítottam
Nem olyan sok ez, így sincs tisztaság .Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest