Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz pcnet #30457 üzenetére

    Na ez nem akármilyen produkció volt, gratulálok. :C
    Bár szerintem sokkal egyszerűbb visszavenni a gázt, és utána jól pofán verni a fickót, mert akkor hamarabb szabadulsz(vagy ha nem olyan a hajód, akkor rögtön kövér gáz, és ugrás, persze koppány féle kipufogóval, és Palin féle thrusterekkel:K)
    De amit ebben külön úúútálok, hogy ilyenkor visszapakol jó messze a termináltól, és csinálhatom újra pont azt az undorító uccsó, lassú pár tíz Ls-es szakaszt, amit a legjobban gyűlölök. Téged is visszarámolt 2Ls-ről 40-re.
    Ezért ha valami miatt nem akarok küzdeni ezekkel a kis stoppos kalózokkal, akkor azt szoktam csinálni, hogy amikor el kezd üzengetni a gyökér(mert van akkora kretén, hogy előre bejelentkezik:N), akkor megkeresem a radaron, és amint mögém ér, kilépek SC-ből. Rögtön töltöm az FSD-t, de 0 gázzal. Megvárom, hogy a kis majom odaérjen, és tolok egy boost-ot, így azonnal ugrom is. Általában mire újra elővakarja magát, és megint mögém érne, én már ott is vagyok a célnál. Ha esetleg mégsem, akkor ezt a trükköt akárhányszor le lehet nyomni a torkán, mert semmiből nem tanul, és mindig bekajálja a retardált suttyója. :K És ha igazán aljas akarok lenni(Fed bugris vaok, hát hogyne akarnék:D), akkor nem is dokkolok rögtön be, hanem megvárom, míg oda nem ér az idiótája(mert általában oda is követ), és szép komótosan beúszkálok a helyi securitysek flottájának közepébe. Aztán arcomon kárörvendő vigyorral, pazar mozielőadás keretében nézem végig, hogyan reszelik nullára az illető hullját. De !!!FONTOS!!! Az ilyen esetekre sose felejts el csomagolni magadnak egy nagy adag popcornt, mert az élmény csak úgy az igazi :D

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés