- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vírusirtó topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz WestBam #68933 üzenetére
Jézusom mennyi fénykép, minden porszemet 5 szögből lefotóz. Alapos oké, de azért ez így ömlesztve kicsit sok. És nincs kültéri tesztfotó sötétben. Persze azoknak nem sok értelme, mert az expoidővel, érzékenységgel bármilyen lámpa bármivé varázsolható, csak hiányolom.
Kutyát sétáltatni mondjuk nekem is jobb lenne fejlámpa, mivel a kezeim foglaltak. Csak én jobban kedvelem a kézilámpákat. Meg nagyobb fényerő is azzal érhető el.
Egyébként mennyibe kerül egy átlagos akku és töltő? Mert én nézegetem a zseblámpás boltokat beépített akkus lámpák 800-1000 lumen és 20 ezer pénz. A Convoy ennyi pénzből 4-5000 lument ad. Azért az nem mindegy. Ennyire drága az akku meg a töltő még (ami kell a Convoyhoz) ami kiadja az árkülönbséget, vagy ennyire túlárazottak a beépített akkus lámpák?
Az a baj még sose volt 800-1000 lumenes lámpám, nem tudom mire képes. Lehet az is elég volna. Egy autó távolságija az 1500 lumen körül van, a kettő 3000, ahhoz lehetne hasonlítani, de a meleg fényű halogén egy akkora foncsorral tök más, mint egy zseblámpa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest