-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz Gargouille #50654 üzenetére
A GT70 már megvan neki. Az nem tud 500000 cd-t De eléggé lézer fénye van. A hot spot átmérője pár m-ről harmada a Luxeon V ledes L2-nek és kb fele az ugyanilyen osram ledes GT miniének ami 255 kcd-t tudott és 1 km-t. Kint még nem tudtam fotózni. Mérni is éppen volt időm mert épp besötétedett melóba indulás előtt.
A hot spot körüli gyűrűk a led központosító hiánya miatt vannak. A led fénye a led lyuk belső éléről visszaverődve csinál gyűrűket a spillben. A reflektor alján az éléből így is le kellett reszelni mert a vezetékeket akármilyen laposra forrasztottam felült rájuk. Plusz a fejen belül oldalfalra is raktam egy ragasztócsíkot amivel a reflektort a ledhez igazítottam. Majd 3D nyomtatok valami központosítót hozzá vagy ilyesmi.Bent ilyen:
Ez e kép kicsit csal a fényerő miatt. A hot spot jóval kisebb. 3 helyen a falon látni elektromos szerelődoboz kupakokat. 5m-ről kb akkora a hot spot mint az. Tehát kb 10-11 cm átmérő.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Egérpad topik
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest