Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz FBLLMAG #77306 üzenetére

    Szóval meg is van a Fenix PD35 V3. Teljesen amatőr (értem a lumen meg a candela közti különbséget, elektronikai alapismereteim vannak, meg elég sok mindenféle kütyü és mütyü szerető vagyok, de zseblámpa téren ez az első említésre méltó) szemmel: a csomag, amit adnak hozzá, szerintem beleértve a tokot is, meg maga a lámpa egyszerűen kifogástalan kidolgozású, de tényleg. Konkrétan "Apple feeling". A 18650 "lassan csúszik" a helyére annyira pontos a kidolgozás, a menetek iszonyú finomak, sehol egy sorja, minden gyönyörű kidolgozású, jó ránézni, jó megfogni. Azt hittem, hogy a második gomb, a mód választó, utamban lesz - egyáltalán nem. Teljesen jó helyen van. Ha keresed - akarod megtalálod, ha nem, soha nem nyomod meg. Nagyon jó, hogy van egy kis primitív akksi visszajelzés.
    A leggyengébb mód szerintem túl sok mindenre nem való, ilyen éjjeli botorkálós fénynek tudom elképzelni, de erre valszeg vannak jobb megoldások. A 2. el tudom képzelni, mert ha nem kell borzalom mennyiségű fény akkor elég. A 3 -as és a 4 -es a legjobb szerintem, ez olyan mindenes, mindenre is, bár beltérben, komolyabb sötétségben már sok is, főleg a 4 -es. A turbó 5 -ös az beteg, felfoghatatlan egy ekkora kis lámpából. Üzemidőt még nem tudok és valszeg kb soha nem is fogok, amire/ahogy/amennyit én használom, de a Fenix drivereiről csak jót olvastam mindenhol hatékonyság terén is.
    A turbót hosszú percekig kitartotta, nem volt látható esés, aztán én untam rá, ő még bírta volna. Én maxra töltöttség és lemerülés közeli állapotnál sem láttam fényerő diffit (szintén a driver megoldja, ha jól sejtem).
    Egy szóval szerintem hibátlan választás volt, örülök neki, remélem tartós társam lesz a mindennapok során.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés