Új hozzászólás Aktív témák

  • zoleeno1

    addikt

    válasz jeni #9339 üzenetére

    Szia, köszönöm a részletes válaszod :R

    Igen, külön van egy böszme nagy fúrókalapácsom, ami viszi a panelt is, mint a vajat :D szóval az "ütés" része nem feltétel.

    Tokmánynál tudom, hogy jobb a hagyományos, de az az igazság nem szeretnék szórakozni a kulccsal, olyan óriási erőnek szerintem nem lenne kitéve, nem tervezek 5mm-es kazánlemezt fúrni vele, szóval nálam előny a gyorstokmány :)

    Fordulatszámszabályozás kell. Meg az erő is, ezért gondoltam, hogy legalább 1000w legyen (bár tudom ez sem mindig garancia arra, hogy erősebb is). Már csak azért is kell mindkettő, mert tavasszal tervezek össze dobni egy kocsibeállót, ahova be kéne hajtani vele 15 cm hosszú csavarokat is, mind tiplibe (a ház falára lesz felfogatva az egyik tartógerenda), mind fába facsavart.

    Koffer nem létszükség, de persze jó, ha van. (amiket linkeltem azokhoz is van).

    Azt mondod, az általad linkelt B&D jobb, mint amit én linkeltem Ryobi? Megmondom őszintén annyi rosszat hallottam mostanában a B&D-ről, hogy nagyon "elgagyisodott", hogy féltem tőle :D

    Ja és azt is néztem, hogy a Ryobira (meg amúgy az einhellre is) ki lehet terjeszteni a garit 3 éve, ha regisztrálom a gyártó oldalán, az sem mellékes :)

    [ Szerkesztve ]

    Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

Új hozzászólás Aktív témák