- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai56
senior tag
Lassan indulok dolgozni. Majd bentről folytatom.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
máyköl
veterán
Szép estét!
-
máyköl
veterán
Nagyon alszik a fórum megyek, bekapok valamit.
-
máyköl
veterán
Nincs már itt senki megyek az ON topicba.
-
Szép estét mindenkinek!
Én itt vagyok, és éppen a holnapi utazási tervem miatt aggódok. A vasutas sztrájk rosszkor van. Most csöpp szolidaritás érzés sincs bennem. Kedvem lenne kinyomozni a vezér telefonszámát és elfelejteni, hogy civilizált ember vagyok...A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Melóból.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
máyköl
veterán
Szép álmokat az éjszakai műszak csapatnak!
-
raskolnikoff
őstag
Jóestét. Végre megoldódtak a digitalizálós problémák
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
-
Megyek az ágyba, mert eleve csak öt órát aludtam és reggel hatkor kelnem kel, ha el akarom érni a 7:25-ös vonatot, ami remélem, menni fog Budapestre és nyoma sem lesz hétvégén a vasutas sztrájknak!
Gond nélkül akarok utazni! Ha már kifizetem a teljes árú menetjegyet.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
adalbert1
veterán
Na most nézem csak mi volt itt egész nap, hát értelmes csevegés ment.
Nem tudom eldönteni hogy ledöljek-e még 2-3 órát mielőtt elkezdek a reggel 9-es vizsgámra tanulni, vagy inkább kv+redbull+tus. -
buherka
addikt
Szevasztok...
Azért olvasom a fórumot . Kicsit ismét read only vagyok...sok a dolog
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Racecam #3587 üzenetére
Most értem haza nem rég a Hondás PH-s taliról...király volt.
Ment a racing Winner-el a Hungária körúton...zsír volt ...szegény Opelomat szétforgattamDobom a szunyát Race, mert reggel szülinapi buli van...Jó virrasztást, vagy pihenést neked
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
raskolnikoff
őstag
Halihó. Tényleg szebbek lettek az avatarok.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
sNORh
addikt
válasz raskolnikoff #3590 üzenetére
akkor nemkáprázott a szemem
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Racecam
nagyúr
válasz raskolnikoff #3590 üzenetére
Végre, eddig mindenki csak szidta, hogy buzis...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
adalbert1
veterán
Én is azt néztem hogy az alap avatarok olyan furcsán néznek ki, gondoltam biztos hülye vagyok.
Ehhh, már megint behúzott a netezés, az anyagból még egy betűt nem olvastam el... Lehet hogy úgy csinálom inkább hogy ledőlök még egy 5-ig, utána reggel 8-ig tanulás és go vizsga.Szerk.: íróasztal kérdésben meg még mindig nem döntöttem... Viszont a másik albérletből haveromtól behúzott 47*94-es elég kicsi, gondolkozom hogy legalább egy egyszerű 80*120-as lapra + 4 lábra lecserélem...
szerk 2.: ma még végighallgattam egy OVB-s agymosását, hát a volt kollégám elmehet a p....-ba hogy megadta az elérhetőségem neki... Meg olyan gyenge példákkal és rávezetésekkel próbálkozott szegény hogy szabályosan röhögtem rajta... Persze pár alapvető dologban igaza volt, meg kedves lánynak is látszott, de nem tudtak meggyőzni... +megkérdezte hogy megadom-e én is pár ismerősöm elérhetőségét? Hát mondom egyik barátomat se utálom annyira hogy harmadik félnek kiadjam az adatait.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz raskolnikoff #3594 üzenetére
Igen, pont ez volt a cél és, hogy jobban illeszkedjen a PH! arculatába, illetve a többi avatarhoz.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
<NewL>
addikt
Sziasztok
Keezdodik,minden mar megint. Tegnap egesz nap nem ettem csak este 8kor 2 zsomlet,ha igy folytatom mire hazamegyek egy szal bel leszek...este megyek hazaáThere's an app for that
-
máyköl
veterán
Jó reggelt mindenkinek! Hasam még mindig fáj... Jobbulást a többi betegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest