Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz TrueGooner #1339 üzenetére

    F2P játék, valahogyan bevételt kell termelni. Ez a lootboxozás szerintem se túl etikus, ugyanolyan függőséget tud okozni mint a szerencsejáték, jobb lenne ha egyszerűen meg lehetne venni játékosokat vagy ha nem akkor kigrindolni játékkal.

    Most pont egy olyan tag ellen játszottam akinek megvolt ez a 105-ös Messi, ráadásul elég nagyban van a muksó:

    [link]

    4-1 lett végül, három dolog miatt kaptam ki:

    1) nem oda passzolt ahova nyomtam, rendszeresen se erőben se irányzékban nem oda ment a labda mint ahova az input alapján mennie kellett volnaű
    2) tököm se tudta ki ez a Kaladjzic, most néztem meg, 2 méter target man, ha tudom nem szélsővédőt állítok rá
    3) beszopatott ezzel a támadóhármassal. Valahogy helyet cseréltek a játékosai elöl, a CF-ét jobbra mutatja a felállása, de többször a bal oldalra helyezkedett, Ribery meg kijött jobb a jobb oldalára. Nem tudom, hogy ez a játékosok playing stylejából fakad vagy nyomott valamit (másodfelállás?) és emiatt cseréltek helyet, de ha ezt időben észreveszem akkor nem követő emberfogást hanem sima tight markingot használok, aztán nem tudja összevissza kimozgatni a védőimet.

    Remélem majd összedob vele újra, ezt tudva ott már jó leszek legalább egy x körüli eredményre, még akkor is ha nem oda passzol ahova nyomom. Nem éreztem egyáltalán hogy valami verhetetlen játékos lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák