- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba7
csendes tag
Sziasztok!
Látom, nincs túlpörgetve a topic. Van esetleg valami másik hely is itt a fórumon erről a témáról?
Én is mostanában szeretnék beruházni egy olvasóra, és az a fő kérdés, hogy kisebb (6 col körüli), vagy nagyobb (9 -10 col) legyen a kiválasztott. Hajlanék a nagyobbra, de vásárlás előtt mindenféleképpen ki szeretném próbálni, mert természetesen a legfontosabb szempont a hordozhatóság. Nem vagyok benne biztos, hogy a nagyobbat is kényelmes mindenfelé hurcolni (a kisebb akuidőről nem is beszélve).
Szóval ismer valaki olyan boltot Magyarországon, lehetőleg Budapesten, ahol ki is lehet próbálni működés közben ezeket? Kicsit nagyot egyaránt?
Eddig hatalmas csalódás a hazai felhozatal. Leginkább netes boltok vannak, néhol van raktáron, de ott sem kipróbálható. Voltam a Staturnban, Media Marktban, Qwerty-ben, es meg néhány kisebb helyen, de semmi. Ez így elég gáz szerintem 2011-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p3853/
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy Tab S8+ 5G 128GB, Garancia 2026.04.16ig, Samsung billentyűzetes tokkal
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest