Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack@l

    veterán

    Igértem valakinek kis összefoglalót az M96-ról, szóval nagy vonalakban:
    A kijelző gyors és elég jó, majdnem teljesen matt. A2 módban kb 2x gyorsabb, de gyakorlatilag használhatatlan olvasásra/netezésre.
    Nemtom hogy normális-e, de olvasáskor valamiért nagyon halványan látom az előző oldal betűinek sziluettjét. Ez remélem csak szoftveres hiba és orvosolni fogják.
    Az proci elég gyors, kb 15mp alatt bebootol, gyorsan tölti a könyveket. Néha van egy kis akadás/várakozás ha nagyon telefononb megszokott módon nyomkodom az appokat. (gondolom egy idő után betelik a ram és dolgoznia kell a GC-nek)
    A beépített onyx reader jó EPUB meg PDF olvasásra is(eddig csak ezt a kettőt próbáltam), epubnál gyorsan, egyszerűen lehet font fajtát, méretet, vastagságot állítani.
    Jobb oldali gomb az egy joystick, azzal is lehet lapozni meg menüben lépkedni. Fel-le részével lehet a betűméretet állítani menü nélkül ami pozitívum(pdf-ben is). Pdf-nél nagyításkor újratördeli az oldalt és akkorára vágja a mergin-t, amekkorára én beállítom(ez nagyon pozitív).
    Olvasáshoz nem kell a stylus, gombokkal szépen lehet navigálni.
    Elvileg van benne text-to speech is felolvasásra, edddig nem sikerült működésre bírnom. Ahogyan az elvileg beépített speakert se. Zenét, képet lejátszik.
    Teljes google play elérés van, gyakorlatilag minden progit feltelepíthetek rá, amihez megvan a beépített hardver, viszont google play services nics rajta. (nagyon sok program ezt hiányolni fogja, pl: youtube :) )
    3 perc alatt képernyővédő, 15 perc alatt automatán kikapcsol, ha nem érek hozzá. (ez állítható)
    Látszik hogy még van mit csiszolni a szoftveren, de összességében meg vagyok vele elégedve. A tok is nagyon igényes amit hozzá kaptam.

    Ha valaki tud érdemleges infóval szolgálni a ghost-os problémáról, akkor írjon légyszi. (valami betűszépítő eljárást sejtek a háttérben és részleges/optimalizált törlést)

    [ Szerkesztve ]

    A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák