Hozzászólok Aktív témák

 • PPeter

  addikt

  Sürgősen be kellene fejezni a hülyeségek terjesztését.

  1. Önmagában az egyenetlen (huplis) peremű lemez nem jelent semmit. Gondok akkor vannak, ha ez más jelenséggel is társul, min amilyen a buborékos, helyenként hiányos, a lemez széle felé egyre több helyen szemmel láthatóan egyenetlen elosztású, foltos hordozó- és/vagy tükrüzőréteg. Ezek viszont nem jellemzők a Taiyo Yuden lemezekre, önmagában az egyenetlen perem meg nem ad okot aggodalomra - náluk így készül a lemez, az összes lemezük ilyne volt: bőven bánnak a kemikáliával, jut a szélére is.

  2. Ennyi információból LEHETETLEN levonni, hogy hamis-e a lemez. Egy régebbi, 8x-os író például simán elb@szhatja a világ legjobb 16x-os lemezét (akkor is, ha az Taiyo Yuden), főleg ha nincs a firmware-ében támogatás az adott lemezhez. Nekem semmilyen bajom nincs az újabban vásárolt TY lemezekkel (akár Plextor, akár Verbatim), semmi mnem támasztja alá az elméletet, hogy ezeket hamisítanák.

  3. A Plextor egyáltalán nem döntött még véglegesen: a jelenlegi készlet kiárusítása után fog leülni a Taiyo Yudennel tárgyalni az idei árakról, tehát nem kizárt a megegyezés - ez közvetlen információ a Plextor egyik felelős emberétől. A világraszóló HÜLYESÉGET, hogy a tervezett szakítás miatt direkt gyárt rossz lemezeket neki a TY cég, egyetlen normális ember sem gondolhatja komolyan. Egyrészt ugye raktárról árul a Plextor, másrészt meg ez nem így működik, mint az óvodában, hogy meghúzom a haját, mert már nem tőlem kér zsepit. Fel kellene már nőni...

  :W Ennyi baromságot összeírni ilyen rövid idő alatt, gratulálok. :((

  PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Hozzászólok Aktív témák