Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz Watt25 #13507 üzenetére

    :D Gyorsan írtam és nem voltam elég pontos... Természetesen én is megtaláltam a frekvenciákat és onnan lestem le, de a sávszél kifogott rajtam, fogalmam se volt, hogy mit kell oda írnom. Aztán valahogy sikerült kiguglizni, hogy 8Mhz.
    Azért voltam bizonytalan, mert most teszteltem a DVB-T USB eszközt és a kis botantennát használtam, aminek a legnagyobb erőssége a meglepően izmos mágnes a talpazatban:)

    Aztán váltottam laptopra, kiültem az erkélyre, botantenna erkélyre felcuppant, és a 8Mhz-el minden szinte 80-100%-an bejött azonnal, mind a három MUX. A szobában lévő HTPC is befogta az egyiket, de a közszolgálatit érdekes módon nem, pedig azt hittem az a "legerősebb"!

    Ebből kiindulva, szerintem egy közepes komolyságú passzív szobaantenna is elég lehet, de egy logper az erkélyen már fix hozná a 100%-ot, mivel még a kis bot is hozta.

    HD minőség kiváló, SD itt is pocsék, pedig laptopon néztem. 42-es plazmán még lehangolóbb minőséget ad. Miért nem lehet áttérni HD-re... 2013-at írunk, ébresztő Magyarország!

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák