Új hozzászólás Aktív témák
-
End-ru
aktív tag
Hova rakja a játék a mentett állásokat? A játék mappájába, vagy esetleg a dokumentumokba?
Köszi„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
End-ru
aktív tag
A gyereksárkány kinyírbálása után van egy varázsló, ami a terem különböző pontjain jelenik meg, és folyamatosan jönnek a csontik minden oldalról. Ez másnak nem okozott nehézséget? Mi a titok nyitja, sehogy se akar összejönni a kipucolásuk.
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
End-ru
aktív tag
Távolsági fegyverekkel valóban nem volt nehéz. Az egyik szobában van egy Rém nevezetű fószer, aki akkor jelenik meg, ha valami üvegcsét összetörök. Nem kapcsolódik ez valami küldetéshez? Kipucoltam, de nem történt semmi változás a küldetésekben.
-
End-ru
aktív tag
Valaki képezte magát bűvharcossá? Valahogy nem tudom mi értelme van ennek. TizenX-edik szinten a mágusok specializálódnak valamilyen varázslatra (fagyasztás, gyógyítás stb.), akkor nem fogják magukat átképezni, hogy hadakozzanak, nem?
-
End-ru
aktív tag
A táborban az adományozó ládáknak van valami értelme? Mennyit érdemes erre elszórni?
-
End-ru
aktív tag
A gyógyító varázsló karakter tudja a sebeket gyógyítani. Nagyon paraktikus, nem kell folyton rohangálni táborozni
-
End-ru
aktív tag
válasz corran9 #1149 üzenetére
Nekem nem látta, az újra install után. Azt hittem a dokumentumokban van a mentés a másik meghajtón, de tévedtem...
Hány százalékos befejezettségi szinten lett vége a játéknak? Én 38%-on állok, 18-as szinten, szerintem nemsokára vége...
[ Szerkesztve ]
-
End-ru
aktív tag
válasz DerStauner #1151 üzenetére
Szintem 98 ezüstöd volt, és 50 bronzod. Az eladás után lett 1 aranyad és egy pár ezüstöd
-
End-ru
aktív tag
A körmágus toronyban vannak azok a helyek, amik pirosan fénylenek a padlón és gőzölögnek, talán négy darab+ a szobrokkal is kell valamit csinálni. Ha megnézem ráznak. Mi itt a teendő? Megfelelő sorrendben kell végignézegetni őket?
[ Szerkesztve ]
-
End-ru
aktív tag
A HD pack második csomagját már nem tudom letölteni a rapidról (This file can only be downloaded by becoming a Premium member), esetleg máshol is fent van?
[ Szerkesztve ]
-
End-ru
aktív tag
-
End-ru
aktív tag
Ha az országgyűléses részt elkezdem (magamra maradok), akkor utána már mellékküldetéseket nem fogom tudni befejezni, egyenes az út a történet végéig?
Még 2 szürkén jelzett hely is van a térképen Denerimmben, ahol nem voltam+az elf zárvány, de lehet oda egyébként sem tudok bemenni, mert elf vagyok.„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
End-ru
aktív tag
Az elf segítséget már megszereztem, a denerimi elf zárványba nem tudok bemenni, le van húzva a roló.
Most a csapatom elhagyott, egyedül kell kerenem valami támogatókat mielőtt az országgyűlést összehívnák. Gondolom azokat a mellékküldiket, amiket nem fejeztem be, már elbuktam.[ Szerkesztve ]
-
End-ru
aktív tag
No befejeztem (először )
A végén viszont egy támogató csoport hiányzott. Emberek, törpök, elfek, varázslók megvoltak, ki maradt ki?
A sárkányt a végén legyőzni tényleg nem nagy durranás (normál fokozat).
21-es szinten fejeztem be, szerintem nem rossz. Ja és kb. 45%-os lett a történet teljesítése.
A trónra végül a királynő került, nehéz döntés volt„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
End-ru
aktív tag
A drágakövek jók valamire? Hurcibálom folyton ezeket a gyémánt, smaragd, meg nem tom még miket, de még soha nem kellettek sehova. El kell őket adni, oszt jól van?
-
End-ru
aktív tag
Sten személyes küldetésében a kardot állítólag Orzammarban kell keresni, de nem találom. Hol van, tudja valaki?
-
End-ru
aktív tag
Első nekifutásra én is anyagi problémákkal köszködtem, nem nagyon volt lóvé a könyvecskékre, elment ital alapanyagokra.
Másodszorra már nem nagyon kell inni, úgyhogy mostanában mindig van nálam vagy 2-300 kp.„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
End-ru
aktív tag
Hol lehet megtalálni Allister rokonát? Valahol az elf zárvány körül lehet...
-
End-ru
aktív tag
válasz leviske #2593 üzenetére
Kis gömbökre nem igazán hat a varázslat, ketreccel feleslegesen próbálkozol. Amúgy ma elsőre legyőztem, tegnap nem tudom mit szerencsétlenkedtem.
A vége furcsán hamar lett vége szerintem, nyissz aztán heló. Semmi záródumálgatás.
Legnagyobb okozott sebzés: 2230 (szerencsevadász)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest