- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Aktív témák
-
fattyu
veterán
utómunka hegyek.
Szerintem meglátnád a nyers képet és elszomorodnál hogy mennyire semmi köze az istenített fotóhoz és ja hogy ez ps és nem fotó.
Szerintem. És tudom hogy ma már a jó képhez kell az utómunka NAGY százalékban, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Peethy
őstag
Van egy plugin Photoshophoz, az a neve, hogy Red Giant - Knoll Light Factory, ezzel lehet becsillanásokat csinálni mesterségesen. Ő is ezt alkalmazza (vagy valami hasonlót). Egyébként nekem is tetszenek a képei, sztyui fotói jutnak róla az eszembe
fattyu: nem értek veled egyet, szerintem abszolút nem durván utómunkázik, elég lágy vonásokkal dolgozik. Nézd meg az ő képeit, na ezeken van fotóbolt Mondjuk egy része még ezekből is tetszik, de ez már abszolút más kategória, inkább szürreális az egész képi világa.
Itt van egy magyar csaj, szerintem baromira jó ötletei vannak, bár ez szintén Photoshopos művészet. De nagyon ügyes. [link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest