Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz D4rkm4n #25062 üzenetére

    Ha már engem is belekevertek akaratom ellenére,annyit mondanék csak h igen sok jó fotós eltünt innen és máshol van,igen ennek oka van nyílván. Én spec amit flickr-re rakok az ide is,de igaz ami igaz kritikát nem max dicséretet kapok itt,ami mivel folyamatosan fejlődni akaró fotós vok,nekem kevés. Amúgy meg igen egyetértek h segíteni kell a kezdőket,ritkán írok ide,ennek oka h arra írok ami tetszik és úgy érzem jó irányban van az illető. (term vannak ami felett elcsúszok,ez a meló javára írható :((( )
    Sztem mindenkinek szíve és joga h érzése szerint legyen jelen valahol,ha valaki úgy érzi h "kinőtte a topikot" akkor sztem az tiszteletben kéne tartani...

    D4rkm4n Cassy ezt úgy értette ahogy írta: itt ezen a topicon dolgozo fashion fotós nincsen rajta kivül (hangsúlyozom,tudtommal), az h leírja xy h de jó meg szép az meg max a kezdőket hozza lázba. Más a dicséret és más a kritika. Kritikát meg olyan írjon aki otthon van napra készen a témában, hiszen itt folyamatosan új stílusok/trendek vannak. Követni kell, ez ilyen ;)

    [ Szerkesztve ]

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Aktív témák