Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    válasz _drk #10849 üzenetére

    A tradeles nem azt jelenti hogy befizetek 20 eurot es kapom az itemet. Nem a kinai farmereknek adod a penzed.

    Nekem konkretan esett egy Jah meg egy eth tresher az elejen = 6200fg.
    Ebbol meg vettem ilyen 50fgert vipermagit, 20fgert metalgrid amuletet, 200ert shakot, 20ert dwarstar gyurut es meg sorolhatnam hoszan. En is eladtam egy csomo hasonlo itemet, amik nekem nem kelettek. Nem mindig farmereknek, vagy farmerektol tradelsz, de teny hogy vannak akiknek mintha ez lenne a foallasuk, bar penzt nemtudom hogyan tudsz ebbol kapni, mert a weboldaltol vehetsz ugyan fgt, de az fgt nem vasaroljak toled vissza, es tilos elvileg penzert fgt venni, titokban persze lehet tolni.

    Tehat ha talalsz valami nagyon ritka itemet ami amugy nagyon jo, azt casual jatekoskent szepen eladod es veszel belole 50 darab atlagosan jo itemet, amivel maris kitudod probalni a buildek tobseget. En mar 5 karit felszereltem atlagos cuccokba amitol mar jatszhato a build.
    Igy kiprobaltam a trapp assasint, a goldfind / berserker barb-ot, a sorcit 3 kulonbozo buildjet, hammerdint, smitert, javazont.

    Ezek a karik korantsem fullosak, mivel pl enigma pl sehol, hiszen az 10k fg lenne. Meg van egy rakat draga item ami nincs meg. Csak fun kiprobalni a buildeket ennyi.

    Nem ertem mi ez a sertettseg benned sem, ' a felexeles az megy ' 'ez csalas' stb ?

    En tudom magamrol hogy sose fogok penzert itemeket venni, mert nekem azonnal megolne a jatek elvezetet, hiszen megszunik a progress, perszehogy megtudok venni barmit, de utana aztan tenyleg nem elveznek semmit ami kiesik.

    Az meg hogy megvarod hogy kiessen minden item ami kell, sok szerencset hozza, 10 ev mulva talalkozunk napi 2 ora farmal, es meg akkorse biztos hogy mindened meglesz. De lehet hogy neked ez adja a jatek elvezetet, amivel semmi gond. De nekem gyanus hogy inkabb csak nem vagy tisztaban az itemek ritkasagaval.

    Amugy nem ertem hogy miert gond ha valaki mashogy elvezi a jatekot? Nekem nem okoz problemat ha valaki mashogy tolja, de ugylatszik forditva ez nem igaz mindenkinel.

Új hozzászólás Aktív témák