- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Friss Diablo 3 béta teszt beszámoló.
Engem meggyőzött. -
ProEvoFan
nagyúr
Sokan előrendeltétek már a Konzol Szerviznél?Nem ismerem a boltot, vidéki vagyok, előtte kicsit tájékozódnék a megbízhatóságáról.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha már account.
Anno, mikor lehetett igényelni Diablo3 béta kulcsokat, véletlenül az USA Blizzard honlapra regeltem be a Diablo2 játékomat.
Értelemszerűen a Diablo3at az EU régióba akarom regisztrálni.Na de az USA régióban regelt Diablo2met át tudom majd hozni? -
ProEvoFan
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Konzolszerviznél 12380 forintért előrendeltem a játékot
Vártam hogy a kedvenc boltomban (CDG) is ilyen olcsón adják, de hát hiába.
Messze még a május 15.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
"Rendeld elő és várj mint egy jóllakott napközis"
Én még annál is jobban várom -
ProEvoFan
nagyúr
A single karakteremet átvihetem multiba?Vagy külön lesz single ill. multi karakter?
-
ProEvoFan
nagyúr
4 nap alatt 350 hozzászólás
Mi lesz itt ha megjelenik a játék?Én 1680x1050ben játszom 22 colos monitoron.Minden kép tökéletes rajta.Nem is értem milyen képtakarásról beszélek itt.Azt meg felejtsétek el h nem lesz optimalizálva 16:10 képarányra.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem lesz?Rengeteg ember rendelkezik 16:10 monitorral.Nehogy már a Blizzard ne oldaná meg a ezt a problémát!!!
SC2ben nem volt megoldva?Én a demóját próbáltam ki, és engedte választani a 1680x1050es felbontást.Én nem vettem észre semmi különbséget....nem vágom mit akarsz mondani.
Havernak is HD monitora van, előtte 16:10es moncsija volt, és nem vett észre semmi változást semelyik játéknál sem.Csak a felbontás lett nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
"lményekkel teli több száz órának (ezernek ) nézünk elébe."
Én vagy 3-4 évig tervezem játszani a Diablo 3at.Elvileg lesznek kiegészítők is, szvsz 1000+ óra simán meglesz
(#8207) havasa
"Jobban örülnék, ha később jönne, de minden elvárásnak megfelelne. /ezért lehet kövezés lesz /"
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
i3 2100, 4gb ddr3, 6850 1gb --->elég lesz szerintetek max grafikához FullHDban?
Béta tapasztalatok? -
ProEvoFan
nagyúr
Értelek.Nem nekem kell az info, hanem havernak.A gépemen nem lesz gond a max graf.
De ő most problémázik h i3 2100 elég lesz e.Ugye a 6850 nem gond, a linkelt videó szerint sem.Na de a cpu elég lesz?.......A linkelt videón ugye 2500kval tesztelnek.
Én azt mondtam neki h igen....(#8296) HartgeH3-2.8
Hát igen.Elvileg a i3 2100 még túl jó is hozzá[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz CooLM@$TeR #8316 üzenetére
Akkor ha lesz valami infód, youtube videó vagy teszt, esetleg saját tapasztalat, ami megmutatja h mennyire, azt megköszönném ha közé tennéd
-
ProEvoFan
nagyúr
i3 2100 procival tolja valaki a bétát?Tapasztalatot meghallgatnám
(#9132) execute93
Minden maxon van?Havernak only Diablo 3ra lesz a gépe, és a kiszemelt egy i3 2100+4Gb+6850/gtx560, de a felbontás FullHD lesz.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz MegalodonS #9372 üzenetére
Már töltöm is
Köszi a gyors infót!
Tegnap mi is megvettük havernak a gépet.Kimondottan Diablo3ra optimalizálvaIgaz, i3 2100, HD6850 volt tervben, de a multis játékok miatt i5 2400, HD6870 páros lett véve -
ProEvoFan
nagyúr
Fix 60fps mellett miért érzem úgy hogy akadozik?Ok csak egy béta, de akkor is.Minden maxon, de ha a képtőrés off, akkor hiába 100+ fps, akkor is akadozás érzését kelti, pont úgy, mint a Youtube videókon.
-
ProEvoFan
nagyúr
Mi a parancs szó amire mutatja az fps-t a játék?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Speeedfire #9815 üzenetére
Ahogy lentebb is írták, a single playerhez is online kapcsolat kell.
Egy csomó mindent a szerver számol/oszt/ad majd ki; pl milyen tárgyat kapsz szörny kill után....stb[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Wizardot kipróbáltam tegnap.Erős, de uncsi, kb mint a Barbár.
Ma a Witch doki volt a soros.Nagyon tetszik ez a karakter.A lényei nem éppen erősek, inkább csak feltartja az ellenfelet.Későbbiekben, magasabb ellenfeleknél remélem nem fog elfogyni a Witch doki lényeinek ereje.A runák majd segítenek rajta, vagy nem.Jó, határozattan korrekt
Holnap megnézzük a pap bácsit.(#10009) Sonja
Annyiért kapod, amennyiért megrendelted.Arra vigyázz, ha az adataidat módosítod, akkor már csak az új ár szerint tudod megvenni.Havernak rendeltem egy plusz példányt.Ha módosítani akartam volna a megrendelt darabszámot, akkor már én is csak az új árban tudtam volna megrendelni magamnak.Na ezért inkább külön rendeltem meg, ugyan arra a címre.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz LordAxwell #10373 üzenetére
Én felhívtam őket.Azt ígérik hogy aznap megjelenés napján kihozzák.Vidékre is!
(#10368) Cybertrone
Ne is mond.Anno a Guild Wars-al 3000 órát játszottam, igaz akkor csak ez az egy játék pörgött a gépemben kb 3 évig.
A Guild Wars 2-t kerülöm, mint mókus az erdő tűzet[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Lehet volt már.Sokan hiányolták.
Diablo 3 Launch party -
ProEvoFan
nagyúr
válasz MegalodonS #12145 üzenetére
Manapság minden játékos sír.Bezzeg régen, a SNES (Super Nintendo) időkben vért izzattunk mire kipörgettük a Donkey Kong mind a három részét...vagy a C64-es Turrican 2-t...mára már minden elkurvult.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha így tudják megoldani a warez elleni problémát, akkor én is támogatom az állandó net kapcsolatot.Mindenki tájékozódjon mielőtt vesz valamit, így nem érheti meglepetés.
Ha nem lenne ez a warez védelem, szerintem 1000% h a letöltési listák élén végezne...[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest