Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz radi8tor #44981 üzenetére

    A legjobb itemek ára elszáll mint a hidrogénes lufi. A közepes és használható cuccok ára elérhető és alacsony marad. A májusban jónak mondható és azzal infernot is farmoló emberek itemei meg kb annyiba kerülnek hogy ki se érdemes rakni (20-50k max). Akkor érint ez az árdolog bárkit is ha nagyon jó itemeket akar szerezni. Ezek egyébként is drágák lennének, viszont a botok miatt ezek az árak nem "természetesek" és egyszerű játékkal kitermelhetetlenek.

    (#44983) Cyberbeni
    A szabály értelmezésben van némi eltérés köztünk. Szerintem úgy akarták leszabályozni, hogy egyszerre egy ember használhatja az accountot és persze ha nagyon eltérő helyekről használják (eltérő időben) akkor bizonyítsa az új helyről belépő, hogy jogosult rá,. De ez a felhasználók biztonságát (is) szolgálja. Nem az a lényeg, hogy egy ember használhatja az accountot, hanem hogy egyszerre egy léphet be.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Aktív témák