Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    SPOILER!!!

    A hangulata tetszett, valahol a felénél állt össze olyanra mint a korábbi jó évadok. Viszont a fő gonosz motivációja nem volt olyan kidolgozott mint az első szériákban. Inkább csak egy átlag gyilkos volt el nyújtott sztorival.
    A fő szál össze volt csapva sajnos szerintem. Anno a trinity csávó (és John Lithgow) félelmetes volt és egyben látszott hogy valami belső erő mozgatja a rossz felé amit ő sem akar de muszáj.
    A mostani fő rossz rejtekhelye ki volt dolgozva és megrendítő volt ahogy kapcsolódtak fel a villanyok sorban de amikor a rendőr csaj ment vissza már nem volt olyan katartikus.

    Dexter itt már idegbol ment, ok hogy Matt egy barom volt és bűnös de szerintem nem volt el melyitve benne a gonosz annyira hogy megérje miatta újra elő venni a kést. Korában egyszeri "véletlen" gyilkosokat akkor ölt Dexter ha legalább kiderült hogy szándékos volt (ez itt nagyjából megvolt) ES kiderült hogy újra készül vagy volt több bukás is.

    Így viszont azzal hogy a cuki bár pultos kiscsaj megdugasa miatt kellett igazán haragudni Matt re (meg a fehér szarvas miatt ami inkább a helyi őslakosok részére volt fontos arra csak utalás volt hogy Dexternek is fontos lehet mert anno Harry vadászattal kezdte bele kódolni a szabályokat) Dexter első új olese nekem nem volt elég mély.

    Kurt egy barom volt inkabb mint egy master mind és szintén nem volt elég mélyen előadva (pl legalább hitelesen be lehetett volna mutatni hogy tényleg csak a világtól akarja megvédeni a lányokat de azzal szembe megy a you are already dead felirat) ha simán ki akarta nyírni a csajokat akkor meg minek a játszo szoba.

    A színes bőrű rendőr edző srác halála fölösleges volt és egyáltalán nem illett a képbe.
    Harrisonnak akkor kellett volna kiborulni amikor Kurt vére folyt felé de csak kiment levegozni. Ha a friss levegőtol rendbe jött akkor viszont full pszichopata mint az apja es akkor viszont nem érdekelné az edző sem.
    Remélem ez nem egy Harrison Morgan sorozat előzmény volt. Mert innentől miről szólna?

    A rendőr főnök csaj meg le buktatta Dextert olyan adatokkal amik Miami ba is megvoltak (plusz a friss ketamin beszerzés).
    Pár rész közben éreztem azt amit a korábbi jó részek alatt, illetve a könyvet olvasva (ami az igazi hangulat pl Doakes valódi esete) de összességében úgy érzem visszafelé készült a dolog.
    Kb úgy ültek neki hogy mostmár be kell fejezni. Dexter haljon meg (ezzel egyet is értek hogy így kellett lennie). De sokkal nagyobbat ütött volna ha egy jól fel épített szörny kapja el.
    Vagy Miamiban Batista és Masouka szeme láttára kap méreg injekciót. Vagy Harrisonal félre megy a tanítás és kiderül hogy a kis srác nála is betegebb és fel darabolja.
    De hogy azért lövi le mert egy két hete meg ismert edzőt megölt aki neki adta a maradék sült krumplijat?

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák