Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én szinte végig az alap temple knight setben voltam.
Go Gunners!
-
Bazsi1987
őstag
4-1 pálya elején van egy olyan dög mint a játék elején meg kell ölni vagy elsunyoghatok mellete?
-
Bazsi1987
őstag
Kettes világba minden boss megöltem de semleges vagyok de szeretném a nagy kardot megszerezni de nem white tendencym van hogy tudom növelni?
-
nanamii_o
tag
válasz Bazsi1987 #1305 üzenetére
Így tudod növelni: Bossokat ölsz, más játékosnak segítesz bosst ölni, black phantom-okat ölsz, primeval demons-t ölsz.
Azt remélem tudod, hogy ha bodyformban halsz meg, akkor a másik irányba tolod a tendency-t. Ha egy bosst megölsz utána menj vissza a nexusba és a lépcső tetejéről ugorj le/öld meg magad. Valamit fixen elrontottál, mert ha legyőzted az összes boss-t, akkor már pure white-ban kellene lenned. Jó játékot! Egy kis segítség hogyan is néznek ki a gyakorlatban:
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Varázsló kasztal tudnátok egy viszonylag gyorsan megszerezhető fegyvert javasolni amivel az első végigjátszás nyugodtan lemehetne? Nem akarok videokat nézni spoiler miatt. Jelenleg az alap fegyverrel vagyok reaper talán de ez már nagyon gyenge ha közelharcra kerül a sor !Köszönöm!
-
Dinasti
senior tag
Újabb problémába ütköztem. A dexes karimnàl már +8 az uchigatana. Mikor lehet "sharpossà tenni?" Vagy itt nincs ilyen mint a dark soulsokba?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Szeretném platinázni a játékot, már csak az Ally's Ring hiányzik,tudna valaki segíteni a megszerzésében ? Sajnos túl erősek a Black Phantom-ok,alig sebzek rajtuk,egy ütéssel megölnek.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Szoke1982
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest