- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz PTomi92 #70749 üzenetére
meg kell nézni a kiválasztott gépnél, hogy milyen kompatibilis dokkok vannak hozzá, ha azok USB-C-sek, akkor nagy eséllyel a WD15-össel is fog menni.
#70748vbbb: Alaplap? Ez így kevés infó. Diag nem mond semmit? Alapból nem felejti el a BIOS beállításokat és az időt/dátumot?
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz GeryFlash #70865 üzenetére
Ez törés, jól látszik alul középtől kicsit balra. Ez simán lehet a széria híresen rossz zsanérjai miatt, ha helyszíni garis akkor jelentse be a Dell telefonszámán, ha meg szervizgaris, akkor google felüt és a legközelebbi hivatalos Dell szerviz legyen a cél.
Nem a haverodat bántva, de az első probléma észlelésénél a szervizt kellett volna hívni, nem tovább használni, mert nagyobb bajt csinált magának, mint szerette volna.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
nagyúr
válasz nagy.csaba14 #70957 üzenetére
Hát ha már levetted, akkor szerintem igen. Gondolom még nagyon nem volt megkeményedve sem. Minőségi pasztát tegyél rá és kész.
-
nagyúr
válasz nagy.csaba14 #70959 üzenetére
A réteg az magától jön, alább Pyttawrx leírta melyik paszták az ajánlottak, és nézz meg egy youtube videót a pasztázás mikéntjéről, nagyon jók és hasznosak vannak fent, nem lehet elszúrni. Ráparázni sem érdemes, nem tudsz nagy galibát csinálni!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #70969 üzenetére
A "Nagyok" el szokták kenni a CPU-n egy spatulával, persze ez főleg a nagy PC-s CPU-kra jellemző. Én csak lestem, ez új volt. Nekem még úgy "tanították", hogy pötty ide, pötty oda, nagyjából szimmetrikusan, aztán rányomod és kész.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Grande Ale #71022 üzenetére
Nála is ez van.
-
nagyúr
válasz VMatteo #71027 üzenetére
Szia,
elviekben 2 slotos, de ez régiónként változhat, viszont általában ezen nem sokat módosítanak, szóval mehet bele egy másik ugyan ilyen memória (8GB elég, szóval 2x4GB).
Ha jól látom tud nvme-t kezelni, bár ezt a legjobb leellenőrizni, az alsó borítást levéve az akkutól jobbra kell lennie az SSD helyének. Szerintem ezt nem árulták nagy akkuval, csak kicsivel (42Wh-sal) így ezzel sem lesz gond. 2280-as méretű SSD megy bele.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Dhampir #71046 üzenetére
Szia!
-Dell Vostro 3510: Wifi 6 van, max display: 220nit
-Dell Vostro 3515: Egyiket sem tudja
-Dell Vostro 5502: Mindkettőt tudja, de color gamut csak 72% NTSC typical
Az Intel Wi-Fi 6 AX201 tudja a Wifi6-ot.
-Dell Vostro 5510: Mind3at tudja, az sRGB 100% typical is megvan. Wifi itt is Intel legyen
-Dell Inspiron 3511: Csak a Wifi6-ot tudja.
-Dell Inspiron 5502: Itt az srgb csak 72% NTSC, másik kettő Ok.
-Dell Inspiron 5515: A ARyzen edition (G15) tudja mind a hármat
A sima 15-ös nem tudja, csak a Wifi6-ot.
Remélem ez így segítettMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Sly189 #71077 üzenetére
A HDD csak lassítani fog, max tartalom tárolásra használnám, másra nemigen, sürgősen kéne bele egy SSD.
Mivel 2 hely van benne, én egy mSata-t vennék bele elsőnek, aztán esetleg idővel lecserélni a HDD-t is 2,5-es SATA SSD-re.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
nagyúr
Régi gép? Ugyan már. Bőven akad hozzá alkatrész, de szinte kizártnak tartom, hogy javítható lenne, ezeket a gyártó "egyben" cseréli.
Mindenképp javaslom egy márkaszerviz vagy specializálódott szerviz felkeresését és árajánlat kérését billentyűzet cserére (és előtte egy esetleges bevizsgálásra, hogy tuti ez-e a baja).Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz timelord1987 #71248 üzenetére
Ha garis gép én azonnal szervizbe vinném. A vízkár/folyadékkár később is látszik vagy látható lesz, és rohadásnak indulhat az alaplap, tönkremegy, stb.
Ha szerencséd van akár szárítással is javítható. Viszont a legtöbb garancia folyadékkárra nem él, csak a kiterjesztett complete care garik!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz cannyon #71257 üzenetére
Akkor sajnos azt tudom mondani: Nincs itt semmi látnivaló. Ez az IPS glow, ami minden IPS kijelzőt érintő tulajdonság, van hogy erősebb, van hogy gyengébb. Ezt megjósolni nem lehet, és ha cserét kérsz, és el is fogadják gariban, nem tuti, hogy nem egy ugyan ilyet kapsz vagy rosszabbat (vagy jobbat, ki tudja...).
-
nagyúr
válasz Brandynew #71287 üzenetére
Mindegyik felsorolt elvárás ellenőrizhető lett volna itteni kérdezéssel vagy kis utánajárással.
- tejfölös doboz ház: Inspiron, ugye? Belépőszint, miért akarunk Latitude vagy XPS minőséget low budget szinten és áron?
- extrém alacsony akku üzemidő: Ez szubjektív, de mennyi az az extrém alacsony? 5 perc? 20 perc? Milyen felhasználás mellett?
- nagyon gagyi hang: Könyörgöm, ez egy laptop...
- nagyon lassú WLAN kártya: Cserélhető, illetve meg kellett volna nézni a specifikációt. De megint csak, mi a nagyon lassú?
- -alacsony írási sebességű ssd: SSD-t inkább olvasni szoktunk, nem?! Minek rá nagy sebességgel írni olyan gyakran?
- érezhetően néhány éven belül megrepedő kijelzőborítás/zsanér: Van hibás sorozat: G, de ez szerintem nem az, ha figyel az ember a jelekre, meghúzza a lazuló csavarokat nem jellemző a törés...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dhampir #71294 üzenetére
Ne keverjük az
almátKörtét a banánnalNem ragozom, más piac, más igények. Egy notebooktól nem ezt várja el egy ember. Teljesítményt akarsz, szép képet, hosszú üzemidőd, stb. A hang másodlagos, vagy fülest dugnak rá vagy kiteszik a hangot valamire, egy telefonnál mások a célok, de elvárás, hogy a kihangosítás értékelhető és élvezhető legyen.
Tény sokkal több potenciál lehetne a notebook hangszórókban, de akkor a költségek is megnőnének, az pedig mind tudjuk elég komoly tényezők.
Egy jobb hangszóró miatt nem fogsz megvenni egy notit, egy telefonnál már akár fontos szempont is lehet![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest