- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Programozás topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenWRT topic
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Alapból szét van smooth-olva az egész. Fullon van TAA-val, meg egy rakás giccses post effekttel.
Remélem, ezeket ki lehet majd kapcsolni menüből. Sajnos homlokegyenest más grafikai stílust alkalmaztak, mint a Witcher 3 esetében.
Kár, hogy nem azt az irányt vitték tovább...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Én csak azért szurkolok, hogy ne essenek túlzásba. Vagy, ha már igen, akkor legalább a beállításokat lehessen finomhangolni.
Nem úgy, mint például a Metro Exodus esetében, ahol egy szaros Motion Blur-t nem lehet kikapcsolni menüből, csak config file babrálással.
Ettől függetlenül engem is érdekel, meg várom is. De a grafikai koncepció nekem kicsit csalódás a gameplay videók alapján.
Jó lett volna, ha a W3 kicsit realistább, kevésbé bazári hangulatát vitték volna tovább.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Igen, érdekes ez.
Eleve ott a sok női npc, illetve a történet szempontjából is biztosan lesznek fontosabb női karakterek. Most akkor azokkal flörtöljek női főszereplőként? Titkon mindenki leszbikus akar lenni, vagy mi?
De fordítva is esetlen. Ha szintén női főszereplővel nyomod, de a történet folyamán mondjuk férfi karaktereket akarsz "megnyerni". Azt is milyen idétlen már úgy játszani, hogy egyébként pasi vagy.
Egyértelmű a férfi karakter. A flörtölgetésekhez, bárokban és sikátorokban való csajozós feeling-et ez tudja megadni.[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
Ryzen 9 5900X + 2080 SUPER kombóval 1080p alatt full RT-vel és performance DLSS mellett nem sokkal 60 FPS felett, gyakori drop-okkal.
Kevésbé komplex részen 80-90 fölé is megy.
A T pose bug már előkerült...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Ryzen 9 5900X + 1080 Ti (1080p + RT off)
Medium: 80 FPS átlag nyílt utcán
Ultra: 60 FPS átlag nyílt utcánSzerk.: Ezek a patch nélkül mért értékek. Most említette a streamer. Tehát egy preview verzióval játszik.
[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz sittes79 #11171 üzenetére
Amit most néztem, az kimondottan benchmark stream.
Egy rakás VGA-val nézi, folyamatosan cseréli a kártyákat.
Az 5900X proci adott, illetve az 1080-as felbontás.
Az ő változata patch mentes, ezt kiemelte.
Az RT rengeteget zabál, de ez várható volt.
Most jártak az RTX 2060-asnál. RT mellett siralom, sokszor az átlag 20 FPS sem volt meg.
RT nélkül lehet ezt majd szépen játszani szerényebb géppel, okosan beállítva. Szigorúan 1080p mellett.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
-
mert_csokis
senior tag
válasz gainwardgs #11184 üzenetére
Nincs idő erre. Se kapacitás, hogy finomhangolják a dolgokat. Ezért néznek preset beállításokat.
Nyilván én is sok mindent ki fogok kapcsolni, és a végletekig polírozom a dolgokat.
De még így is a leginformatívabb performance teszt jelenleg. Spoiler nélkül.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz nubreed #11190 üzenetére
Mindegyiket megnézik az adott kártyával. Illetve mixelik is.
Tehát például Ultra + RT off, Ultra + RT off + DLSS on (itt is van ugye quality, balanced és performance mód is)
És ugye persze nézik RT-vel is. Már amelyik kártyát tudják.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz RubbishBin #11198 üzenetére
Igen, a képernyőre a legrosszabb eredmény kerül. Az Ultra volt. Szépen lehet majd finomhangolni, nem kell megijedni.
-
mert_csokis
senior tag
3%-nál megállt a 241MB-os update. Failed felirat.
-
mert_csokis
senior tag
Most vagy én vagyok balfasz, de nem lehet az iránybillentyűkre konfigurálni a mozgást?
Nem engedi WASD-ról átállítani.
Most komolyan ilyenen csúsznak el?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Igen, ezt mondom. Én is balkezes vagyok, és baromi kényelmetlen.
Ösztönösen nyúlnék az iránybillentyűkhöz, de ugye nem működik.
Komfortérzet zéró. Ilyenre ne gondoljanak tényleg, ez kurva gagyi.
Már a menüben gyanús volt, hogy csak az A-val és D-vel tudok váltogatni a beállítások között.
Mint valami gagyi konzol átirat. Ott voltak ilyenek régen. Remélem, hamar orvosolják ezt, mert ez így kurva esetlen nekem.
Az autót persze át lehet konfigurálni, de ha kiszállok, onnantól WASD.
No comment...[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
-
mert_csokis
senior tag
Nálam a játék nem jegyzi meg a language beállítást. Minden egyes belépéskor visszaáll angolra. Valszeg bug lehet.
-
mert_csokis
senior tag
VSync mellett sajnos nagyon betompul az engine. Ebből a szempontból hasonló a Metro Exodus-hoz. Ott is brutál lag van VSync használata mellett. De lehet minimalizálni. Nélküle meg durva képtörés, szóval muszáj használni. Viszont a VGA legalább nem "visít" emiatt.
A billentyű konfigurálási baki sokakat zavar. Egyre több topikot nyitnak ezzel kapcsolatban Steam-en és Reddit-en is. Kizárt dolog, hogy ne érkezzen hozzá hivatalos javítás a közeljövőben. Én megvárom, nem akarok mókolni. Addig a kisebb bugokat is ki tudják gyomlálni.
Nem sietek, megvár...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz sixpak #12062 üzenetére
El lett kapva ez a kép.
Lehet itt sok mindent mondani, de ezek a karaktermodellek brutálisak.
Anatómiailag, arányok tekintetében, mindenhogy. Ahogy a fény megtörik a félvér csaj lábán, illetve a behajlított térd modellezése.
Le a kalappal, tényleg. Ha hirtelen nézel a képre, lehetne egy fotó is szépen megfényelve, beállítva.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz WATERDACA #13308 üzenetére
Mivel a tükröződő felületekre vonatkozik, nincs túl sok köze a szemcsés hatáshoz.
A post effect-eket viszont ajánlatos mind kilőni.
A pocsolyákon le tudod tesztelni, hogy a különböző SSR beállítások hogyan hatnak a tükröződés minőségére. Nagy különbségek nincsenek. Főleg mozgás közben.[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
Aki esetleg refund-ot kért GOG-on keresztül, mennyi időbe telt a tényleges visszautalás?
A request mail után szinte azonnal válaszoltak, hogy nem felel-e meg nekem, ha a GOG Wallet-ra pakolják az összeget.
Mondtam, hogy nem, és inkább a pénz visszatérítést választanám.
Azóta feltűnően nagy a csend...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz RubbishBin #13721 üzenetére
Igen, az valszeg egy automata válasz volt.
Nincs ezzel gond, érthető. Csak kíváncsi voltam.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz [Prolixus] #14657 üzenetére
Épp rá akartam kérdezni, hogy hol tart a dolog másoknál, de akkor várunk.
-
mert_csokis
senior tag
válasz RubbishBin #16172 üzenetére
Refund még mindig sehol?
-
mert_csokis
senior tag
válasz CJ4567 #29018 üzenetére
Az SSR eleve használhatatlan ebben a játékban. Jobban jársz, ha kikapcsolod.
Sokkal homogénebb, plasztikusabb képet kapsz.
Hibamentes lesz, ahogy mozgatod az egeret fel és le. Megszűnik a "ghosting" effekt is, minden a helyére kerül.
Letisztult, giccsmentes az egész...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Napot!
Valaki használ olyan víz mod-ot, ami biztosan működik a jelen változattal is?
A Nexus CP mod szekcióban a water szóra keresve csak 7 találatot dob. Ami a több, mint 9 ezer mod-ot tekintve elég nehezen hihető.
Eddig ez a legszimpatikusabb.
Mivel kikapcsolt RT és SSR mellett játszom, így kicsit feldobnám a vanilla vizet.
Jelenleg olyan, mint valami poshadt mocsári víz.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Estét!
Tudom, hogy sokan többször is végigjátszották már, de lassan én is eljutok oda, hogy az eddigi bohóckodás helyett ténylegesen nekiállok a játéknak.
De még mindig nem tudom, kivel kezdjem el. Eddig kerültem az infókat, de nyilván kiderült, hogy Judy-val például csak női karakterrel lehet jóban lenni.
Viszont a férfi V-nek meg ott van Panam, ha jól tudom. Az meg elég idétlen, hogy egyikkel végigviszem az alapjátékot, utána meg külön elkezdem a PL-t egy másikkal.
Mivel gondolom, hogy a PL-ben is visszatérnek majd az alapjáték karakterei, utalások régi dolgokra. És akkor elég furcsa lenne, hogy akkor még férfiként haverkodtam másokkal, de most már hirtelen a női V emlékszik vissza azokra a dolgokra.
Szóval, az immerzió szempontjából elég idétlen.
Ez az egyik. A másik, hogy mikor érdemes majd becsatlakozni PL-be? Vagy jó úgy, hogy szépen letudom az alapjátékot, és utána kezdem el a PL szálat?
Néhány napja felraktam a legfrissebb verziót, és belenéztem a PL-be, mert kíváncsi voltam az új Dogtown területre. De nyilván nem értettem, hogy Johnny miről beszél, úgyhogy a spoilerek miatt inkább abbahagytam. Nem kapdosok bele most már, hanem normálisan elkezdem az alapjátékot.
Szegény Sandra Dorsett-et már annyiszor vettem ki a jeges kádból, hogy már közömbös vagyok a melleire.[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz CPT.Pirk #33386 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor az alapjáték után már sosem találkozol a régi karakterekkel? A románcokkal mi lesz? Ez így kicsit illúzióromboló, hogy ezek szerint minden el lesz vágva.
Ha teszem azt női V-vel gondolsz egyet a PL kampány közepén, hogy szusszannál egyet, és meglátogatnád Judy-t, akkor a lakásban már nem lesz ott senki?
Vagy nem is reagál rád a karakter? Vagy ezt hogy integrálták?
Annyi ilyen apróság jut eszembe, amivel sokat lehet/ne dobni az immerzión, csak nem tudom, hogy ilyenekre figyeltek-e.
Vagy a PL-hez új románc tartozik?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz CPT.Pirk #33391 üzenetére
Na, majd kiderül. Valszeg női V karakter lesz ebből. Magamat ismerve biztos nem indítok új játékot csak azért, hogy másodjára férfi karakterem legyen.
Ezért akarok jól dönteni. De az eddigi infók alapján nekem is szimpatikusabb Judy karaktere. Bár próbáltam a spoileres tartalmakat távol tartani.
Amit linkeltél (Romanced Enhanced), az okos modnak tűnik, de ennyire nem akarok belenyúlni a játékba. Ez a Judy beragad az ablakba bug még mindig releváns? Erről is olvastam.
Egyre több hülyeség jön elő, kár volt beleásni magam. Ha rosszul válaszolsz vagy teszel/nem teszel valamit, akkor a Judy románcnak is lőttek, ahogy olvastam.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz chris0000 #33408 üzenetére
Elképesztő érzékkel tudnak hozzányúlni, az biztos. Általában annak a híve vagyok, hogy ne piszkáljuk a látványt, és maradjon meg a fejlesztők szerint kitalált irányvonal.
De ha van olyan játék, ami szinte kívánja ezt, akkor az a CP.
Olyan bazári módon van túltolva a bloom, és a barnás color grading, hogy az nem igaz.
Eleve egy bloom remover-rel indítottam, és pár napja tesztelgetem a különböző LUT-okat, ami ezért a naturális bevilágításért felel.
Végre beton színe van a betonnak, és minden sokkal plasztikusabb.
A CyanideX féle Nova LUT a legismertebb. Ennek is van több változata, de a linkelt verziót töltötték le a legtöbben. Ha van hozzá géped, akkor PT-vel biztos durva kombót ad.
-
mert_csokis
senior tag
Srácok, a hibás és villogó plakátokra van valami megoldás? Gyakorlatilag a játék megjelenése óta nem tudták ezt rendbe tenni. Kipróbáltam már néhány billboard meg lod mod-ot, de semmi hatással nincsenek ezekre a glitch-ekre.
Hátha valakinek sikerült megoldania. Baromi illúzió romboló tud lenni.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz tibaimp #33419 üzenetére
Az szinte kizárt. Alaphibája a játéknak. Már az első küldetésnél (Sandra Dorsett) jelentkezik, amit a megjelenés óta nem javítottak. Ahány verziót próbáltam, az ott maradt. Mindig mosolyogtam is, hogy az már velünk marad valszeg.
Amikor kimész az erkélyre, a szemben lévő épület falán az alsó plakát hibás. Aztán város szerte ugyanazok a hibák a plakátokon. Csíkoz vagy villog.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
Köszi srácok. Nekem is volt egy ilyen gondolatom, hogy ez a célja.
Akkor valszeg ugyanazokon a helyeken, ugyanazok a reklámok lennének "hibásak" mindenkinél.
De simán lehet, hogy van ehhez is valamilyen random generátor. Csak nagyon bántja a szemem helyenként, de akkor ezentúl így gondolok rá.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
-
mert_csokis
senior tag
Estét!
Keresd a hibát.
-
mert_csokis
senior tag
-
mert_csokis
senior tag
válasz genndy #33461 üzenetére
Dehogyis.
Azt hittem, hogy ez egyértelmű lesz. A felső képen hiányzik a kéz scanner effektje, ami az alsó képen látható.
A felső kép bekapcsolt DLSS mellett készült, az alsó pedig natív.
Mostanában egyre több hibát veszek észre DLSS alatt. A "szokásos" vibráló kerítések, rácsok és vezetékek mellett, legutóbb egy ugráló NPC karjának volt olyan durva ghosting-ja, hogy azt hittem helyből felszáll a pali.
De ilyet még nem tapasztaltam, hogy konkrét grafikai effekt hiányzik a felskálázás miatt.
Ez nagyon durva. És nem pillanatnyi bug volt, mert ki-bekapcsolással mindig előjön.
Még driver hibára tudok gondolni. Jelenleg a legfrissebb 555.85 van fent.
Mindenesetre érdekes.
-
mert_csokis
senior tag
Van köztes megoldás is. Az összes ilyen YT videó alapja valamilyen LUT mod.
Általában a theCyanideX féle Nova LUT valamelyik változatát használják, mert az a legismertebb.
De ott meg is lehet állni. Az csak a színteret rakja rendbe, semmi másba nem piszkál bele.
Abszolút lore és vanilla barát. Nincs Reshade vagy ENV, ami módosítaná az időjárást vagy eltüntetné pl. a ködöt.
Illetve én még bloom remover-t használok, mert azt is túltolták a srácok.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest