Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Véletlenül akadtam erre a progira (Comodo Time Machine) és felkeltette az érdeklődésemet és szeretném használni, de ezt megelőzően lenne egy két kérdésem ...
Olvasva a topicot találtam benne egy hsz-t (# 58) ami holmi meghajtóhibát taglal.
Kérdésem az lenne, hogy ennek a hibának mi köze van a CTM működésére, ha a progi a vinyora települ?
Vagy félreértettem valamit és a progit CD-ről akarták telepíteni, és a meghajtó hibája miatt (nem olvas) nem működött...?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infót.
Akkor valszeg fel is rakom és kipróbálom a CTM-et.
Viszont az furcsa, hogy ezt a nagyon jónak tűnő rendszer visszaállító progiról szóló topikot ilyen kevesen keresik/olvassák.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest