-
IT café
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigby7627
csendes tag
Na, sziasztok! Ugyebár január óta 4000+on vagyok végre én is, 2 hete meglett az első maxos lapom is ami a Knight. Ma végre feljutottam 4100+ra , mert rájöttem a saját logikámmal, hogy season első 10-20 napjában a kis szintűeknek (gondolok a lvl. 9-10-esekre) nem éri meg a ladder, mert aki az előző season végén nem zárt 4900+on,( ott már lvl 12-13 a leggyakoribb) az várjon 2-3 hetet hogy a ,,magasok" visszajussanak.
Jelenleg ki hol tart kupában és leaugeben) 4126, Ch1
[ Szerkesztve ]
Never give up. Just try more, and practise a lot:)
-
Amur
addikt
Ha már giant-poison-t tolsz itt van pár javaslat:
[link]
ajánlom a giant double prince-et ha elég magas szintűek a prince lapjaid, vagy a klasszikus
giant-poison-miner-guards-mega minion(helyette lehet minion),zap,night witch(lehet ewizz vagy witch is), log vagy tornado.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
addikt
válasz Rigby7627 #2749 üzenetére
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
woryz
senior tag
-
redwhite78
aktív tag
Nekem a kovetkezok betartasa szokott segiteni, h eredmenyesebb legyek:
1. Kevesebb sör
2. Nyugodt korulmenyek (igyekszem ugy jatszani, ha 3 percig semmi se vonja el a figyelmem)
3. Nem agressziv jatekstilus. Erdemes regalni az ellenfel lepesere.
4.Kivalasztani egy bevalt decket (lopni is er) es gyakorolni vele. (lapcsereket mellozni)Az eredmenyessegen a tobb pontot ertem, mert a win rate mindenkinel 50-55% kozott alakul.
never go full retard
-
woryz
senior tag
válasz redwhite78 #2757 üzenetére
Józanul vagyok ilyen ügyes, mi lenne, ha innék?
Próbáltam kiválasztani jó decket, de valahogy nekem mostanában egyik se jött be. Sajnos nem emlékszem pontosan mivel jutottam el idáig...
Szerintem nekem nem lehet 50% win ratem, hiszen ma 10-ból 10-et buktam. Vagy a 2v2-t nem számolja?
-
salvation
aktív tag
Mondhat bárki bármit mikor 23x kikapok egymás után 2v2- ben és decket is változtattam ez kamu ilyen nincs
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
woryz
senior tag
-
Amur
addikt
Ez elég katyvasz miner-poison.. látom hogy onnan nézted amit linkeltem, de ott sem minden arany.
Ebben nincs un. tank killer! Giant-poisonba mostanában prince-et raknak, de én jobb szeretem a dark prince-et.
kicsit kevesebbet sebez, de területsebző és van shieldje.(vagyis spellek nehezebben ölik meg)
Egy deck önmagában, még ha jó is, nem elég.
Figyelni kell a másik decket, sokszor már az első pár lépésből ki lehet találni hogy ez golem beatdown lesz vagy hog cycle, és aszerint lépni , kezdeni.
Giant poisonnal sokan rögtön vágják le a torony möggé a giantet. Ne tedd!
Kapásból 5 elixir, és úgy is möggé kell még tenned valamit,úgy hogy fogalmad sincs neki milyen lapja van!
Ahogy a fórumtárs is írta: ne kapkodj! Az elején csak figyelj!
Ha már ismered a deckjét játszhatsz bátrabban, mert tudod hogy kijátszotta a wizardot és büntethetsz a giant möggé berakott minionokkal. Vagy a mini pekkát elhasználta, és a giantedre csak aprólékja maradt stb..
A deckrutin pedig egy nagyon hosszú folyamat! Egyes topjátékosok ezer feletti meccset játszanak szinte ugyanazzal a deckkel. De pár száz mindenképpen kell hogy rutinból tudj minden helyzetben hiba nélkül reagálni!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Hunmugli
aktív tag
Nyíl poison mellé minek?
Wizardot nagyon könnyű counterelni. Pl. egy knighttal. Egy top játékos sem használja.
Skarmy felesleges. Minden deckben van szinte zap vagy log (sztem 80%+).Ez talán így túl sok változtatás, sőt, nem is javasoltam megoldást.. (Bár tökéletes deck nincs.) Én keresnék egy másikat.
[ Szerkesztve ]
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
Düsseldorf
tag
A többiek tanácsán túl még azt érdemes megcsinálni 2v2-ben, hogy a jobb alsó sarokra koppintva megnézed, a partnernek milyen lapjai épp elérhetőek, igy össze tudod hangolni a játékotokat, ki tudod használni a deckjeitek szinergiáit. Bár bevallom, ezt én sem mindig csinálom meg , pedig tényleg renegteget játszom 2v2-ben.
A győzelmek/koronák száma meg majdnem annyira szór, mint 1v1-ben.
Pl. mivel megvettem a "victory gold boost-ot", 10 győzelmet minden nap el kell érnem egy hétig- ezt pl. tegnap 17 párosból elértem (10 győzelem, 6 vereség, 1 d), azaz elég jó, majdnem 60%-os győzelmi arányom lett és 26 korona ennyi meccsből.
de ma reggel a crown chest 10 koronájához kellett 9 játék ... (4-3-2), alig 44%-os win rate sikerült.
Viszont volt már 16-ból 15 győzelem is, máskor meg 8 partnerrel 9 vereség zsinórbanCorvette, a fent irt 17 meccsből 26 koronához tegnap 62 perc kellett, azaz a CC-hez előírt 30 koronát egy hétvégén teljesíteni tényleg minimális kihivás, egyáltalán nem valóságtól elrugaszkodott ezt a szabályzatban előírni.
Kivétel ha nincs wifi az ember közelében. -
Amur
addikt
válasz Hunmugli #2764 üzenetére
Igen arrows helyett inkább zap, és én is a wizard cserét javasoltam(pont prince-re).
Düsseldorf: igen, sajnos sokan mégis magasnak tartanak 30 crown elvárást, de mi ragaszkodunk hozzá.
Aki nem olyan aktív, majd kipontozódik, és cserélődik.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
frogfoot
csendes tag
válasz Düsseldorf #2765 üzenetére
Mi klànunkba 20 a minimum,de szerintem is lehetne 30 mert a crown chestett úgy is kipörgetik a legtöbben ès màris megvan persze gondja baja mindig van valakiknek ìgy pàr ember kiesik a gyűjtèsből.
-
woryz
senior tag
& (#2764) Hunmugli & (#2765) Düsseldorf : Köszi a tanácsokat, kicsit variáltam a decken (pl visszaraktam a zap-et, stb), ez most úgy-ahogy tetszik.
Skarmy helyett mit? A sima skeleton elég gagyinak tűnik számomra, igaz egy elixír csak. De szerintem egy giant / pekka / giant skeletont nem képes megállítáni három skeleton, de tehetek velük egy próbát (igaz a skarmy már lvl4-es).
A wizardom meg 7-es már, az tetszik benne, hogy levegő és földi célpontok ellen is jó. De mit lehetne használni helyette? Egyes az executionerem, az szerintem még nem alternatíva.Minions (lvl9) helyett mega minion (lvl5)? Több lenne a hp-m, de kevesebbet sebez és lassabb is...
Mit értünk tank killeren?
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Neked van tank killer(a pekka), ahogy látom giant helyett raktad be.
Ezzel kicsit technikásabb játszani, könnyű elcsalni, amíg a giant fixen épületet támad.
Pekka mellé viszont jobb a poison mint a fireball.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
salvation
aktív tag
Nem értem én se hogy mindenhol ahol 20 meg 30 crown-t kell gyűjteni minimum és nem csinálják meg én ha nem melózok és kifogok egy jó partnert akkor átlagban 150-250 koronát gyűjtök mindig igaz valamikor a két karimon összesen de volt már 300 közeli is ----20-30 az semmi nálam
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
woryz
senior tag
Most megint fekete listára kerültem, pár nap alatt sikerült 150 kupát összegyűjteni, azt most mind egytől egyig elvesztettem. Lehet, hogy van benne valami hard limit, ami nem enged fel valakit egy magasabb szintre?
-
Hunmugli
aktív tag
Igen; van. A játéktudásod és a lapjaid szintje...
Egyébként szezon közben folyton változik, hogy mennyire tudsz felmenni. Szabályosságot még nem figyeltem meg, de 1-2 nap eltéréssel a 100-150 kupa nem lehetetlen (egyik irányban sem )
-
Düsseldorf
tag
válasz Hunmugli #2774 üzenetére
Az a bizonyos lapszintkontroll hogy működik? Mert most azon búsulok, hogy 2 nap alatt én is kb. 170-180 pontot estem vissza, miközben a challengek egész jól mennek, volt olyan h. mind a 6 gyözelem liga 1 és 2-es, nálam messze előreébb lévők ellen volt. Az 1v1-ben meg sorra kaptam ki - de többször kifejezetten counter deckes ellenfeleket kaptam.
Épp azon filózok, hogy a sok donate miatt ma elérem a lvl 11-et, de kellene szünet és a decket felhúzni. -
Hunmugli
aktív tag
válasz Düsseldorf #2775 üzenetére
Nyugodtan donatelj, kivéve, ha pont azt a rare lapot adod amit kérsz is. Egyébként a legrosszabb, ami történhet veled, az a gold és a szintlépés...
"Lapszintkontroll": nagyon jól játszol és a decked mondjuk pont tournament cap erősségű. Feljutsz. Az első/második ember, akinek átlag egy szinttel nagyobb lapjai vannak, le fog verni. Mert nem kell zap a fireball után. Mert eggyel kevesebb ütés a minipekkának a wizard. Mert több élete van a hogjának, stb. "Magic"
-
woryz
senior tag
válasz Hunmugli #2774 üzenetére
Igen, de érdekes az is, hogy mindenki aki ellenem jön vagy olyan erős lapokkal (toronnyal) jön, mint amilyen nekem van, vagy több szinttel magasabb, mint az enyéim. Több mint egy hónapja nem tudok feljebb menni (ma néztem meg, nem kellett volna), és csak a hulladék lapokat kapom, valamint már a decken sem változtattam vagy egy hete (vagy amikor tanácsoltátok) - win rate-m 45%... Szóval elértem a maximumot, amit az én képességeim engednek, nektek további jó szórakozást. Keresek inkább valami nem online játékot (pl. passziánsz).
-
Düsseldorf
tag
válasz Hunmugli #2776 üzenetére
kösz, ez világos, csak nem tudtam hogy igy hivják
Eltekintve az egyéni deckektől, általánosságban mit érdemesebb 8-ról 9-re fejleszteni, a fireballt v. walkyret? A tűzgolyót használom, tehát logikus lenne felhúzni ezt, de a valkűr a legutóbbi update óta erősebb lett, lv 9-est az én szintemen bőven megérné ismét visszatenni a deckbe.
-
-
North15
csendes tag
válasz Düsseldorf #2778 üzenetére
Számomra egyértelműen a fireballt. Az az egy szint már jelenthet olyan különbséget, hogy egy csapásra megöl olyan lényt, akit eddig nem. Ráadásul a toronynál is számíthat az a plusz damage: nem ritka hogy alig pár HP marad, és bosszantó tud lenni, hogy hát ezt egy eggyel nagyobb fireball-lal már leszedtem volna...
A valkyrie-nál ilyen meccsdöntő különbséget nem látok. -
Düsseldorf
tag
válasz North15 #2780 üzenetére
Köszi a válaszokat, fejlesztem a fireballt, részben azért amit irtatok, részben mert csak 11-12 nap kell a 9-hez, mig a valkürnél majd 4 hét.
Olyan kérdésem lenne továbbá, hogy pl. a hog v. a dark prince az előtte álló egységet el tudja gyorsan tolni a toronyig. Arra mely egységek képesek még hogy a maguknál lassubat felgyorsítják akár tolással, akár úgy hogy magukkal ragadják (ha ez is lehetséges)? Illetve ennek mi(k) a feltétele(i)? Mert van olyan hogy simán félrelökik és leelőzik ahelyett h. tolnák. Vagy pl. ez a tolás működik mondjuk egy gianttal, netán gólemmel is, amelyek sokkal nagyobb mint egy dprince v. hog?
-
woryz
senior tag
válasz Hunmugli #2779 üzenetére
Te, el se hiszed, mennyire jó vagyok benne.
Nagy volt a p.fám, nem hagytam abba, viszont kaptam Ewizardot. Érdemes becserélni valamit egy lvl1-e EW-re?
Amit használok (továbbra is )
minion (lvl9)
wizard (lvl7)
skeleton army (lvl4)
fireball (lvl6)
zap (lvl8)
P.E.K.K.A. (lvl4)
princess (lvl1)
lumberjack (lvl1) -
North15
csendes tag
válasz Düsseldorf #2781 üzenetére
Én csak hog-ice golem és hog-knight kombóval csináltam a gyorsított tolást. Elixírigény miatt is ez a gyakori. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha közvetlen mögé rakom, akkor mindig tolja, ha kicsit mellé vagy nagyon mögé, akkor pl. a szűk hídnál hiába kerül pont mögé, akkor is legtöbbször megpróbál beelőzni. Elvileg a gyorsabb mindig tolja a lassabbat csak méret és sebességfüggő, hogy mennyire. Itt egy rövid videó:
https://www.youtube.com/watch?v=MSebZ7c71xsAmúgy erre is találták ki a training módot, kockázatmentesen kikísérletezhető.
-
Hunmugli
aktív tag
Szerintem ez jobb Ewiz nélkül mint azzal. Ez brutális támadásra épít, van benne területsebző egység is. Ebben pedig az ewizi nem jó. Infernóra meg ott a zap. Sajnos hiába nem rossz az ewizi, ha nagyon körülményes hatékonyan használni...
Szóval: nem.
Ha tesztelni akarsz, akkor lumbi/fireball/skarmy helyére próbálgasd.
-
woryz
senior tag
válasz Hunmugli #2784 üzenetére
Köszi, akkor egyelőre nem használom, az alap koncepciója a deckemnek tetszik, csak valamit nagyon nem jól csinálhatok, mert a 2800 kupát eddig csak alulról sikerült megközelíteni...
Azon is gondolkoztam, hogy a halálban történő sebzése miatt beteszem a PEKKA helyett a Giant Skeletont, de az meg amíg él, addig sebez keveset. Esetleg Mega Knight? De az meg csak lvl1-s... A Sparky-m lenne 2-es, de az 10-ből egyszer tudom úgy kijátszani, hogy használható sebzést okoz.
-
woryz
senior tag
Nem tudom, mi a f.szt cseszek el, ami miatt nem tuok feljebb menni... Azon kívül, hogy hülye vagyok ehhez a játékhoz (is)... Mint az összes online játékhoz.
-
woryz
senior tag
-
Düsseldorf
tag
lehet h. túl sok 1v1 játékot játszol, és ezt "bünteti" a rendszer.
Nekem meg az a bajom, hogy challenge-ben megverem legalább 50%-ban a a 4000+ trófeás játékooosokat (csak 3470 a rekordom), de a szintemen lévők ellen rendes játékban meg csak szenvedek, most visszaestem újra 3400 alá. Ebből arra következtetek, h. kevéssé a játéktudással, inkább a lapokkal van baj, azaz fejlesztenem kell a lapokat
Szvsz neked is a baj - megnézed milyen az ellenfelek szintje a tiedhez mérten? -
Hunmugli
aktív tag
válasz Düsseldorf #2791 üzenetére
Nem válasz akart lenni és nem is neked írom...
A 4600as rekordomat több mint fél éve állítottam fel, azóta csak kb. 4400ig bírok elmászni havonta egyszer. Szóval türelem, vagy ha idegel, keress mást. Mindenhol vagy profik vannak vagy csalnak; vagy mindkettő
-
woryz
senior tag
válasz Düsseldorf #2791 üzenetére
Majdnem egy hónapig nem is 1v1-eztem... Most is kimaradt vagy 12 óra, és mindjárt 4 vereséggel kezdtem.
Ellenfelek szintje alatt a tornyuk szintjét érted? Akinek erősebb a tornya, mint az enyém, vagy elkezd lvl 13-as minion hordákat pakolni, akkor automatikusan ki fogok lépni (ha már ennyire balanszolt - mondjuk a múltkor két szinttel volt gyengébb az ellenfél tornya és szarrá vert). Esetleg ha törlöm a játékot / csinálok másik fiókot és újrakezdem? Hátha ez is olyan, mint a WOT, hogy vannak felhasználók, akiket büntet...
Én fejleszteném a lapokat ha nem csak olyat kapnék.
-
Amur
addikt
no offense, de én úgy látom neked egyetlen problémád van: nincs hozzá türelmed!
Tudj rá hogy szinte az összes "free" mobilos játék ilyen. Ha nem fizetsz örökkévalóság mire felérsz a csúcsra..
(vagy még akkor sem ha nem vagy arab sejk..)
free to play iszonyat nehéz haladni. ha neked ez így gáz, és türelmetlen vagy, akkor ez (sem) a te játékod..Ami fontos: -maradj egy paklinál, és csak azokat a lapokat fejleszd!
-azzal az egy paklival legyél magabiztos, gyakorolj be minden helyzetet(friendly,classic tournament és persze ladderen is)
-shopban is vedd meg azokat a kártyákat amiket gyüjtesz(kivéve a legendary-k, az a 40k nagyon hiányozni fog, főleg az elején..)
-ne nyiss soha 5 elixires vagy feletti lapokkal(esetleg ha ő is azzal nyit, de akkor inkább te legyél aki kétfelé bontja az egységeit, és egyik oldalt védekezik kisebb elixir igényű lapokkal, másik oldalt meg chip damage kisebb egységgel)
-Soha nem pakold le az összes elixired. Legyen 2-3 elixir tartalék! mert ha nem az kb. olyan mintha pucéran mennél ki a tűzvonalba!
-használd jól a spelleket, pláne a nagyobb területen sebzőket!(poison,fireball,arrows) fogj be minnél több egységet, vagy egységet plusz épületet! ehhez is kell gyakorlás. És ehhez is kell tartalék elixir.
Mert ha várnod kell mire összegyülik 4 elixir a fireball-ra akkor mire elsütöd a wizard már elsétál a toronytól és nem tudod mindkettőt sebezni...
-ha zsinórban 3 vagy több vereség becsúszik tarts pár óra szünetet, mert hajlamos ilyenkor az ember idegből, koncentráció nélkül játszani!
-keress a royal TV-n /youtube-on olyan replay-eket ahol hasonló paklikkal játszanak nálad magasabban kvalifikált játékosok, és tanulj belőle!
Remélem segítettem!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
woryz
senior tag
Hát, amikor anno a türelmet osztogatták nem álltam sorba érte, az biztos. Ezek alapján abban egyetértünk, hogy manipulálják a csatákat? Akár úgy, hogy direktben kapsz olyan ellenfelet akinek a lapjai a tieid counterjei?
Köszönöm a tanácsokat, most már nem változtattam a deckemen, de lehet, hogy kellene (a PEKKA helyett Giant Skeleton pl esetleg gólem). Vagy nem tudom, de a 7-es wizardot nem venném ki, azt szeretem. Az elmúlt hetekben csak azt fejlesztem amit használok, sajnos én még kicsi vagyok ahhoz, hogy legendary-t kapjak a shopban (ahogy állok még egy ideig nem is fogok feljebb jutni), szóval azt nem tudok venni. Sajnos sem a shopban, sem a ládákban nem nagyon jön használható lap - de ezt már jópár hozzászólásban ecseteltük, szóval nem kell újra elmondanotok
Soha nem pakold le az összes elixired - elég nehéz akkor a PEKKÁt kijátszanom, mivel csak magában nem szeretem elengedni, legalább egy wizard legyen mögötte, ezekhez meg maxi sok elixir kell, szóval valamit ki kell erre találni... Vagy hagyjam a PEKKA-t ás legyen mini PEKKA helyette?
A varázslatokat volt már hogy mellé sikerült lőjem, eléggé pipa is voltam / vagyok magamra olyankor. A szünet jó ötlet, csak lehet, hogy többet leszek szüneten, mint amennyit játszok. De úgy legalább nem leszek idegbeteg a játék miatt.
-
redwhite78
aktív tag
A szinteden még mindegy igazából, de később - valódi pénzbefektetés nélkül - ez egy teljesen használhatatlan deck. Két legendary és két epic lap nem fejleszthető egyszerre. Max egy Lego és egy Epic lapot tarts a végső pakliban.
Amit érdemes tenni, hogy ráász egyetlen rare lap kérésére és amíg nem maxolod mást nem is kérsz. Ez a lap lesz a későbbi decked alapja. Vasárnaponként persze kérj epic lapot, szintén olyat, amit majd végső deckedben használni akarsz. (Akár a wizard és a Pekka is lehet a két kért lap, egész jól működnek együtt.)
Legendary lapból fizetés nélkül a level 3, esetleg a level 4 szint érhető el free to pay játékkal, így azzal nem érdemes hosszabb távon számolni. Igazából várni kell úgy jó egy évet és akkor megláthatod, hogy melyikből gyűlt össze a legtöbb, azután eldönthető érdemes-e vele foglalkozni. Nekem pl. a Log jött szépen (level3 + 4 lap), így eldöntettem, hogy a hiányzó 6 darabot a level 4-ig megveszem, mert a 4-es log, már leviszi az 5-ös princesst, így érdemben használható lesz később is. De mindent összevetve jobb egy maxos zap amúgy, tehát Lego feljesztésre goldot adni pár kivételtől eltekintve lényegében marhaság.[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
Amur
addikt
Soha nem pakold le az összes elixired - elég nehéz akkor a PEKKÁt kijátszanom, mivel csak magában nem szeretem elengedni, legalább egy wizard legyen mögötte, ezekhez meg maxi sok elixir kell, szóval valamit ki kell erre találni... Vagy hagyjam a PEKKA-t ás legyen mini PEKKA helyette?
Nem nehéz, mert a nagy pekkát ne rakd le támadáshoz, csak védekezéshez, és kontráz vele.(mert védekezéshez általában elég egyedül,és marad elixired még mire megint kell)
Mert ha készül rá, és elixire is van, simán kijátsza, elcsalja jobbra-balra...
Ha viszont ő vezet támadást, te kivédekezed, és tőléli a pekkád(általában), jó esetben még valami support is él, akkor már csak szenvedve rakja le ami éppen jön, és előnybe kerülhetsz.
Még mindig tartom amit írtam! Mindig legyen tartalékod![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Düsseldorf
tag
válasz redwhite78 #2796 üzenetére
Jó, de kérdés mi a célja, meddig akar eljutni- és mennyi idő alatt. Te pl. jó rég játszol már, neked mi a cél (a szórakozáson túl)?
Mert hacsak nem vagy ultrajó a játékban, a topra nem nagyon tudsz odaérni maxos epic és legendary lapok nélkül. Kiváncsiságból megnéztem a mostani toplistát, a 23-ik az a fickó, aki biztos nem fizetős. Lehet ilyen előbb is, de azok határesetek (több maxos epic már kétséges fizetés nélkül) .
A legjobban az a 2-3 deck tetszett, amelyikben mind a 8 lap maxos legendary- ezekre bőven 10 000+ eurót ráköltöttek ...Egyébként épp ma láttam egy fickónál maxos ewizt és mknight-ot, nem is értettem 3400 körül ilyen hogy a fenebe lehet valakinél. Megnéztem az adatlapját, hát mindkettő csak 1-es volt, de már 7-es mirrorja volt. Ez is jó taktika lehet, a mirrort kimaxolni. Mondjuk nem segített rajtuk, elvertük őket
-
redwhite78
aktív tag
válasz Düsseldorf #2798 üzenetére
A Mirrorral a +1 elixir a gond, épp ezért nem működnek magasabb szinten. Nyilván ott ahol még csak level 1-2 legák vannak megéri mirorral lerakni egy sok HP-s level 4-5 Legendaryt.
Ehhez viszont be kell áldozni Mirorra a vasárnapi epic kéréseket, lényegében egy hosszútávon nem igazán működő taktikához.[ Szerkesztve ]
never go full retard
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest