Új hozzászólás Aktív témák

  • SiZo

    tag

    válasz dragonfx #2982 üzenetére

    huhh, annyi mindent írtál egy mondaton belül, hogy azok talán kicsit össze is kavarodtak.
    írod: "vagyis a ha a védelmet elkezdem nagyon meghúzni th9en akkor irtó durvákat fogok kapni cw.n":
    Nos, először is, nem te kapsz ellenfelet, hanem a klánod. A klánod pedig úgy kap ellenfelet, hogy a rendszer megvizsgálja, hogy klánon belül hány és milyen TH -jú tag van, azok milyen védelemmel, trooppal, heroval rendelkeznek, és megpróbál erőben hasonló ellenfelet sorsolni hozzád.(hogy ez mennyire szokott sikerülni, ebbe ne menjünk bele) (már csak emiatt se jó amúgy a rusholt TH, mert emiatt tuti erősebb ellenfelet fogsz kapni!)
    Igen, ha TH9 vagy, akkor tuti előrébb ugrassz a war mapon.
    Azt azonban hogy te kit támadsz Waron az ellenfél klánjából te döntöd el nyilván. (mi tükörbe támadunk, azaz, mindenkinek elsőre a saját cw sorszámának megfelelőt kell támadnia, de mi elég sokan vagyunk 35-40, emiatt sok volt a kavarodás, így tudtuk rendbe tenni) Szóval ha tükörbe támadtok, akkor igen, erősebb ellenfelet kapsz.
    A deffet mindentől független nyilván fejleszteni kell folyamatosan, mert hát lehet hogy emiatt valamelyest erősebb ellenfelet kapsz, de a te (ti) védelmetek is erősebb lesz azért.
    Igen, Th9 re lépés előtt érdemes mindent maxolni, így a katonákat is (mindent!!), mert így gyorsabban tudod továbbfejleszteni azokat TH9 szintre. (bár pl. TH8 on a sárkányból 3 a max, TH9 en is)
    És fontos, TH9 en gyorsan rá fogsz jönni, hogy sárkánnyal TH9 ellen nem tudsz majd 3 csillagot hozni, néha még kettőt is nehezen, ezért előtérbe kerül majd: Pekka, Golem, Lufi, stb. Ezért kell mindet kimaxolni amit csak lehet!
    Épp a fentiek miatt ne kapkodd el a TH9 ugrást, mert, ha klánon belül a túl sok rusholt TH9 könnyen azt eredményezheti, hogy egyrészt a sok TH9 miatt erősebb klánt kapsz ellenfélül, másrészt a rusholt TH9 -es tagok csillagot nem tudnak hozni, viszont könnyen lenyomják őket 3ra. Az ilyen tagokat mi nem engedjük már be, nagyon meg kell nézni, ha valaki csatlakozni akar ilyen szemmel is.

    # HUN MKI AKTIV #

Új hozzászólás Aktív témák