Aktív témák
-
freya
aktív tag
Epp uj tapot akartam venni, amikor latom hogy Chieftec 250 W / 300 W -os minden feszultsegen ugyanannyi Ampert ad le, meg a gyarto oldala szerint is. Ami kulonbseg volt, hogy a 300 W-os egyel tobb tapcsatival rendelkezik.
Tenyleg nincs kulonbseg a ket tap kozott, vegyem meg a 2ezerrel olcsobbat nyugodtan? -
Tibisz
aktív tag
Ha lehet egy tanácsom, ne 250W-os és a 300W-os között ingadozzál, hanem vegyél egy 340W vagy egy 360W-osat! A tápot ugyanis nem sűrün cserélgeti az ember, viszont a cuccok teljesítményfelvétele egyre csak nő! Ne sajnáld most a pénzt, mert ha veszel egy 360W-os egyhamar nem kell lecserélned.
A nagy probléma egyébként nem a folyamatos teljesítményfelvétel, hanem a bekapcsolás után jelentkező pillanatnyi teljesítményfelvétel, mely a valós fogyasztásnál jóval magasabb! -
launcser
senior tag
mongyuk szerintem ennyi pénzekért megéri 350-es enermaxot venni huszonháromfélbe'
azt tuti nem cserélem 5 évig :)
bár ha csiftekket veszelk akkor télleg 360-as az ugy korrektebbtütüü
-
HÁZIGAZDA
5-6 db Chieftec 250W-os, és 300W-os táp halt már ránk, ebből az utolsó pár alaplapot is vitt magával. Vegyél 360W-os Chieftec-et, de inkább vmi mást...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
schenker
tag
A Codegen tap az jo?
P42.03A/MSI648Max/256MB266DDR/MSIG4Ti4200-TD8X
-
Tibisz
aktív tag
Codegen az a noname tápoknál egy fokkal jobb, de nem egy életbiztosítás! :(
Inkább gyűjtés, aztán irány boltba egy Chieftech-ért, vagy egy Enermax-ért! -
Tibisz
aktív tag
Nem, de a konfigom azért fogyaszt rendesen: Chieftech dragon midi(360W), PIV 2,4 GHz, 512 (333)DDR, Ti4200@Ti4600, 2*Seagate Barracuda 80GB, író, DVD, hangkari!
Így nem félek a táp miatt, nekem ennyit megér a biztonság! -
twollah
nagyúr
Ez most táptopic, vagy ''Hogyan tuningoljuk a GF4 Ti4200at?'' topic?
Mert nagyon elment az utóbbi fele.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest