Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Depiboy #1815 üzenetére

    Most megy élesben a teszt és kiválóan vizsgázik - a másik gépen elindítottak egy letöltést az nCore-ról és mellette az én gépemen is tudok gördülékenyen netezni.
    Sajnos nem tudom, esetleg a windows eseménynapló? Hátha ott írnak valamit.

    Nálam már szinte hobbi a windows újratelepítése - elég gördülékenyen is megy - de tudom ez nem mindenkinek opció (belakott oprendszer, kevés hozzáértés, kevés idő stb.) de ha fontosnak tartod akkor egy windows újratelepítés megoldhatja.

    Esetleg lehetne egy tesztet csinálni friss windows telepítés után csak minimális programokkal pl. a letöltés sávszélvisszafogásának tesztelésére qbittorrentet elindítani valami tartalmat és közben netezni és ha a szokásos idő alatt nem omlik össze a program akkor lehet valami később települt program okozza.

    Legalább már tudod, hogy nálad van a hiba. Az hogy ez valamelyik hardvereddel függ össze vagy szoftveres hiba azt nem tudom, ezért is írtam az win reinstallt mert ott legalább a szoftveres egy részét kizárod.

    Amúgy mikor a másik gép torrentet szed le kb. meghal az egész netem most meg hasít.

    Régen mondtam már ilyet de ezt lehet megveszem, ahogy olvastam egy belső hálóra engedélyezett egy licenc-t több gépre feltenni, az én esetemben 4-re. Egy licenc kb. 2600 ft nem tétel. Ez még gibabites net esetén is hasznos lehet ha az adott neten több gép is csüng.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák