- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Hát én most master 3 vagyok de embert nem láttam még icr-rel vagy gks-sel. Nyilván ez nem jelent annyira sokat. Na mindegy gks-t kiprobalom még meg a hg40-et. Utóbbit dicsérik redditen is.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Nem vagyok fent semelyik közösségi "hálón" így Twitterem nincs. Vagy az olyan lenne mint a Reddit?
Egyébként QQ9 lehet nem a top fegyver, de nekem azzal adja a legjobban. Baromi gyors az ADS-e és gyors az egész mozgás vele. Master III-ig aránylag könnyen eljutottam vele. Lehet kicsit gyenge, kicsit pontatlan, de nekem jóA legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Én sem tudom, nálam sosincs semmi gond. Játszok aztán kész. Master V-be ranked-en nincs bot, így én élvezem. Sima mp meccset nem játszok, mert értelme nincs számomra. Nem azért mert olyan pro lennék, csak az nem gyere be. Ennyi. BR-be meg h most van 10 bot, akkor pont letojom. Ez egy játék. Élvezni kellene elvileg...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Nem azért lett jó, mert kértétek redditen...
hanem mert egy szar volt, most erősítették és érdekes módon épp az lett a legendary wep a lucky draw esetében... ez mind marketing... nem Titeket hallgatnak meg. Ennyire ne legyél naív.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Delerium
senior tag
Azt vettem észre jó pár arany SMG után, hogy egyszerűbb először fölé célozni kicsit és utána lehúzni fejre, csak ez a nagy rohanásban nem egyszerű. Ezért is ajánlom inkább a nyugisabb pályákat. Olyan fegyvereknél ahol nagy a recoil nehezebben lehet kivitelezni, de így mintha több HS sikerülne. Lehet placebó az egész, de nálam bevált tegnap.
Nekem scopeok közül a red dot 5 vált be legjobban, az jól kiemeli a célt. Most chicomot csinálom, gyenge, nagyon gyenge, pharo még a nagy recoiljával együtt is jobb volt. Már csak chicom, pdw és qq9 piskóta
"I fight for the Users"
-
D@niel
addikt
+1 szavazat az asm10 és icr-1-re, ezek nem véletlenül jönnek szembe gyakran rankeden. Igazából mindegyikből lehet jó fegyvert csinálni a gunsmith miatt, megtalálni a stílusunknak megfelelőt. A kedvenc játékosom még mindig kn44-el nyomja, időnként qq9, ahogy eddig is.
Más (péntekre a kávét főzze le nekem valaki xd):
Season 10: The Hunt Patch NotesSomething new has arrived!
New Premium Battle Pass rewards•Epic Characters: Mara - Valkyrie, Makarov - Jungle, Mace - Tombstone and Outrider - Amazonas•Epic Blueprints: Echo - Demon Eyes, GKS - Scion, LK24 - Backwoods and XPR-50 - Arachnophobia.•Tons of Epic Reward Items in the "Bloodline" skin•Legendary Level Calling Card - Fatal Attraction
New Free Line Battle Pass Rewards•New shotguns: Echo, high-capacity shotguns. Medium and sustained release rate Suitable for intense close combat.•New Operator Skill: Equalizer, a well-coordinated dual machine gun. With silencers Suitable for close combat.
New awards that come with new activities•New Perk: High Alert, the screen will flash orange warning. When enemies approach you and aim to attack you behind you. (Except grenades) at close range, and can mark enemies by aiming the gun at•New classes in Battle Royale: Hacker, destroy enemy map systems. To hide your position For a while, almost all enemy equipment is disabled. And making them unable to use professional skills, the skills of other hackers Will not affect you
MULTIPLAYER has a new play system to try!
Hardcore•Playing at full intensity, less blood than normal multiplayer, no heal, no Kill Cam, limited number of buttons to use. And can even shoot teammates for injury / death•Available modes for Team Deathmatch, Domination, Hardpoint and Kill Confirmed.•Maps for Crash, Standoff, Summit, Crossfire, and more.
Headquarters•Capture and hold the Headquarter to score points, the defending side and defending the base. Will not be able to be reborn•Playable maps: Crash, Terminal, Standoff, Summit, Crossfire, and more.
New map
Terminal•Meet the player's favorite map The long awaited one, lift your battlefield to the plane and the Gate waiting to board, the glass here can be broken too.•Available modes for Team Deathmatch, Domination, Search & Destroy, Hardpoint, 10v10 Team Deathmatch, 10v10 Domination, and more. •Terminal will also be rotated into Ranked Play for Hardpoint and Search & Destroy modes.
Pine•Relax in the atmosphere of the green forest. Ready to listen to the sound of gunfire In a small map In the middle of this great forest•2v2 Gun Fight and 1v1 Duel modes available.Improvements and fixes.
Battle Royale•Weapons picked up from the ground will no longer have a default scope. Able to keep the sighting camera attached by itself As for weapon customization from Air Drop, the camera cannot be changed. Must have changed since in the loadout
Other•The "Next" button will appear on the XP earned summary and event progress page. Makes it faster to exit the animation after the match.•Fixed an issue where firing with sniper rifles would sometimes not be recorded.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
ericdrawen74
senior tag
Ak-47 kimaxolva, sérülésmentes 3as mellény + adrenalin 150en, kb. : 10m-en belül. Vagy, ember tölti fel az életét, mert beleszaladt az elekromos csapdàba, làtom és hallom is, ahogy tölti fel az életét, eresztem bele a rövid sorozatokat 3m-en belül és egy rövid sorozattal kiszed. Nem ma kezdtem az ilyen jàtékokat, de ebben a jàtékban nem ezek az első ilyen esetek és senki ne mondja, hogy mert sokkal jobb, mert mind két helyzetből egyértelműen nekem kellett volna gyöztesen kijönni. Vagy ekkora késés van a jàtékban?
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Delerium
senior tag
Próbálkozni kell, nekem állandóan verification errort dobott ki, de sok sok próba, új captcha után sikerült beváltani mindet. Várni kell sokáig a loadingra, de idővel összerakja magát a rendszer. Ha a fegyver skinek meg avatarok annyira nem érdekelnek, meg igazából annyira nem is jók akkor csak overachievert próbáld beváltani, az a karakter skin.
"I fight for the Users"
-
D@niel
addikt
Ezekszerint úgy gondolod, hogy még nem játszottam shotgunnal, rankedet főleg nem, hovatovább legendary szinten sem.
Shotgun kis pályára való, gondolom magától értetődő, hogy máshol nem érdemes használni.
Lassan 6 ezer meccsem van, sok minden volt már a kezemben.[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
Nem veszem kioktatásnak, beszélgetünk, hogy kinek mi a jó, mit ajánl.
A meccseim 90%-a ranked, nem tudom, hogy mi a helyzet publicon. Ma mentem párat a qq9 tuning miatt, aztán ki is léptek, amikor már 10-0 frag/deathem volt. Az a gondom, hogy a public ennyi játék után már túl easy, egyszerűen csak arra jó nálam, hogy két nap alatt kicsontozzam az új pass-t, aztán vége. A 10v10-et szeretem, óriási aprítás az egész. Ezen kívül sokszor az estek 80%-ában egy helyen áll lövéskor az enemy, szinte mintha gyakorló módban lennék, céltáblákkal.
Nekem speciel kifejezetten tetszik a shotgun, főleg a krm. Az elmúlt pár hétben egy francia csapat hívott sokat rankeden, mert egyszer mentem az egyikükkel meccset, aztán rám tapadtak, m3-leg közötti csapatról van szó. Inkább snd-re vannak ráállva, ez pedig kifejezetten buli egy jó shotgunnal. Szerintem annyi a fontos, hogy ha "vak találat" van (kaptad, de nem halt meg) egyből ugrani kell lövés után, majd másodjára biztosan leszeded. Nálam ez teljesen automatikus, hisz 1 éve 4 ujjal játszom. Hasonló ehhez, hogy face-to-face helyzetben elhasalok, gugolás gomb alatt van nekem az elfekvés.
De egy domination, vagy hardpointra is teljesen jó a shotgun nekem, pl. nuke-on, amikor kiszorítottuk őket a pályáról, majd szépen a garázsból, vagy oldalról szedem le a respawnokat.
Irc egyébként jó tipp, ha lesz rá hangulatom, felnyomom azt is.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
T. I.
senior tag
Köszönöm a szuper tippet, a DR-H eddig közömbös volt, de pár próbakör alatt nagyon megtetszett és felmaxoltam. Nagyon adja a movement speed, a pontosság, és a 25löszer 2 killre simán elég. Nem szoktam kiürült tár miatt elpatkolni 1v1-ben. [Mip strike stock + owc laser + strike foregrip + 25 otm mag + stippled grip tape]
-
jonnyjoker01
veterán
Dehogynem van egy lövéssel kill. Mellkasra kell lőni, de közeli-közép távon még a karok is 102-t sebeznek ami 1shot. Csak a lábak sebeznek kevesebbet. Esetleg háttal álló ellenségeket nehezebb lelőni egy lövésre, mert futás közben előredől a karakter modell, ezért kicsit kevesebb a felsőtesti felület hátulról nézve.
Üdv. Johnny
-
KTomi77
tag
Én megszereztem, azt hittem nehezebb lesz. A második küldetés volt érdekes, a high tier loot, mert nem számolta a killeket nekem, pedig öltem a sima br-be meg alcatrazon is a narancssárga területen. Aztán mentem egy kört alcatrazon és számolta a killeket, pedig nem is azon a területen öltem ahol kellett. A következő feladatokat soloban csináltam a blitzen, azok gyorsan meglettek. Az utolsó feladatnál három körből lett meg az öt kill alcatrazon, ott mindíg a harmadik drop adta be a anihillatort nekem.
A cordite megszerzése volt eddig a legnehezebb a fegyverek közül szerintem. -
Delerium
senior tag
Ez tény, a Famas sem lett kiemelkedő fegyver, de a Val szerintem alulmúlja. Közelre ott van szinte bármelyik SMG, Fennec, QXR, QQ9 de talán mind jobb. Ez a 10-es FMJ tár amivel átvált marksmanre az meg semmi, Kilo, SKS köröket ver rá.
Kicsit csalódott vagyok miatta, vártam, hogy jó legyen, mint ahogy a Famast is. Viszont a KN amit seasonal challange ad a Val killekért, az legalább gyönyörű."I fight for the Users"
-
ericdrawen74
senior tag
A klánunk 2fős együtt toljuk a BR-t. Telefonnal kezdtük, de azt nem nekem találták ki. És el kell keserítselek, egyre többen tolják pc-vel. Egyszerűbb, könnyebb győzni. És sok embernek csak ez számít, ezért van qrva sok csaló.
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
ericdrawen74
senior tag
Honnan tudod, hogy az ellenfél csapatába nem kerül be pc-s?
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Amennyiben a tárhelyfoglalást gépigénynek nevezzük akkor az első pont helytálló, bár még mindig azt gondolom, h hiába más részletességűek a textúrák, nagy difi nincs helyfoglalásban. Betölteni meg nyilván csak azt fogja az engine amire szükség van, renderelni dettó.
Minden más meg most is csak elhatározás és megvalósítás kérdése, most is külön lehetne választani ha lenne rá szándék. Sőt, valszeg kevesebb melóból elkészülne, mint két külön appot fejlesztgetni.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
jonnyjoker01
veterán
Ez nem egészen így működik, a UI-t betölti a játék a (gyors) RAM memóriába. Itt az okozza a lassúságot, hogy bármire kattintasz adatokat kér a szerverről, amire várni kell egy keveset, mert real-time szinkronizálja a dolgokat és nem a játék megynyitásakor, hogy csökkentsék a játék betöltési idejét. Szerintem nyugodtan beáldozhatnának pár másodperc töltési időt annak érdekében, hogy sima legyen a kezelőfelület.
Üdv. Johnny
-
Magnat
veterán
No offense, de mi visz rá, h ellenkező nemű karakterrel játssz (már ha ellenkező )? Nem vagyok sem homofób, sem hímsoviniszta, de nekem ez valahogy olyan szinten életidegen, h ha női karakterrel találkozom a játékban, mindig azon kezdek el gondolkozni, h vajon tényleg női player lehet vagy ha nem, akkor vajon miért
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
D@niel
addikt
Szerintem is jó ötlet, hogy szét szedjék a kettőt. 2019 májustól játszok cod-ot - ugye októberig mehettek a béták indiai vpn-el - br egyszer ment, akkor 6 percig voltunk a társakkal és nem találtuk az ellenfelet. Fogtam, kiléptem. Nem vagyok sietős, rohanós, kapkodós természet, de ennyire azért nem érek rá.
Ha nem is szedik szét, egy komolyabb fejlesztést szívesen látnék, pl. második világháborús téma. A cod wwII simán jöhet. Úgy értem, mint külön játék.
Elég szépen megnőtt a büdzsé.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Szerintem erősebb, bármelyiket próbáltam, ez jött le. Nem véletlenül játszanak csak lega cuccokkal minden komolyabb bajnokságon. A számokon nem fog ez látszódni, ugye azt nem is érdemes nézni. Valamit mindenképp hozzá kell tenniük az alap verzión felül, mert kozmetika miatt nem ütik le ennyien.
Ládában lévők csak sima skin, azok nem legendary.Megéri-nem éri meg? Jó kérdés, kinek hogy. Hosszú távon szerintem érdemes egyet kipörgetni.
Ma indult a világbajnokság, kérdés volt, hogy hogyan lehet cp-t szerezni? Itt a lehetőség, ha a csapat kvalifikáción megvan a továbbjutás, 1000 cp a reward.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest