Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz sz.balazs.95 #3957 üzenetére

    És mégis megsértődtél. :( :D

    Nagyon OFF, de azért még reagálok: nem találom lassúnak például a Google-keresőt, a Gmailt, a Documents-et, Spreadsheetet, ez utóbbiak meglepően jól teljesítenek elég nagy felhasználói létszámok mellett is (pl. amikor egy egyetemi évfolyam elég sok tagja rászabadul egyetlen doksira, és szerkesztgetik a különböző részeit itt-ott közös munkával). A Drive-ot is jónak találom, nekem ezenkívül nincsenek rossz tapasztalataim a Maps-szel, YouTube-bal sem úgy nagy általánosságban, szolgáltatás-lassulások pedig minden nagyobb cégnél előfordulnak terheltségtől vagy egyéb paraméterektől függően.

    Amivel rossz tapasztalataim vannak, ha már Google, az a Google Apps Script, az egyes szolgáltatásoknak a saját kóddal történő bővítése (például kiraksz saját menüpontokat, oldalsávot Google Documenthez vagy Spreadsheethez, stb.), na ez borzalmasan lassú, de működéséből következik, mert a kódod egy előszűrőn megy át, és valószínűleg van mit fejleszteni az implementáción, de ezzel a szolgáltatással valszeg a felhasználók többsége úgysem találkozik.
    A többivel viszont nincsenek ilyen általánosítható problémák, amiket írtál, azért ezeknek a cégeknek brutális kapacitásaik vannak.

    A Facebookkal viszont egyetértek, valóban rengeteg erőforrást tud kérni, mondjuk annak fényében már nem annyira meglepő, hogy mennyi kérés történik a háttérben, és milyen szinten dinamikus az egész felület. Fel tud pörögni rendesen a ventilátor, amikor visszagörgetsz mondjuk jóval korábbi előzményekért... Meg sokszor döglassú tud lenni pl. okostelefonon.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák