- Hálózatokról alaposan
- Linux kezdőknek
- foobar2000
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz lezso6 #14099 üzenetére
ezt jó tudni ( :
és mért van az, h adott cikk fórum részén nincs ott a témaindító írás - nálam legalábbis -
droid+chrome
mindig át kell váltanom asztali nézetre, egyébként egyik "mobil nézettel" sincs megjelenítve_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Ha privát üzenetekben letiltok egy felhasználót, akkor alulra kerül letiltva, de ennek ellenére tud nekem privátot írni. Ez miért van?
Köszönöm. -
MODERÁTOR
-
Rimuru
veterán
A feherben elbijuk a kis nyilcska.
Apropo mondtam mar hogy nagyon idegesito hogy ures teruletre kattintva a kepet nyitja meg teljes meretben - bezaras helyett? (igen mondtam ez csak egy emlekezteto )
Egyebkent nem tudom hogy a szerzo vagy a forum motor csinalta a thumbokat a fenti cikkhez de nagyon vicces az ilyen kb 80x80as meretek.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Lex Icon
senior tag
válasz Viktor0610 #14105 üzenetére
A moderátor topikban már tisztáztuk, hogy ő el tudja küldeni és nem tud róla, hogy tiltottam,bár így kissé fura, de mindegy.
Viszont én is megkapom és email értesítést is kapok róla és a fenti boríték ikon is jelzi. -
andrea10
friss újonc
Üdv.
Hirdetésfeladásnál ezt írja: érvénytelen város
Pedig azt írtam: Budapest
Erre milyen megoldás létezik?
-
MODERÁTOR
-
andrea10
friss újonc
válasz s7evcsenko #14109 üzenetére
Sajnos kiválasztani nem lehet, mert nem jelenik meg a legördülő menü.
-
MODERÁTOR
-
K1nG HuNp
őstag
ha csak a forumon van az ember de megmozgatja barmelyik kedvencek/utolso hozzaszolos listan barmely elemet akkor felugrik az uj hozzaszolas irasa gomb
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
MODERÁTOR
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Viktor0610 #14115 üzenetére
ilyen hibara ranezesre felesleges kornyezetet irni mert logikai flaw, valahol a JS csuszott el.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
4m@15
tag
Nem tudok email címet módosítani, ezt a debug kódot dobja folyamatosan:
ssQGkjFgLr0q3JcE8st0o5J vagy ezt: b56byz0NPDI5L-Eio3JdK2WSem Safari (MacOS Catalina) alatt, sem Chrome alatt. Még mobilon és tableten is próbáltam, nem sikerül megváltoztatni az email címemet.
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
twollah1976
őstag
Fototrend hiba.
Nem tudom feltolteni a Fototrendre a Redmi Note 8 Proval keszult 64 MP-es kepeket, hibat ir ki az oldal.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
MODERÁTOR
válasz twollah1976 #14118 üzenetére
Szerintem ez megapixel és/vagy képméret probléma lesz.
Bár az fura, hogy a honlap sehol nem írja, mekkora kép (megapixel, felbontás, képméret) tölthető fel.Xiaomi 13T
-
Chaser
legenda
nálam továbbra is ha új hsz-t írnék de meggondolom magam, visszaugrik 1-2 oldallal korábbra, ez most direkt van így?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
twollah1976
őstag
válasz Viktor0610 #14119 üzenetére
Csak kijavitjak a problemat.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nihil
tag
Jobb híján ide írom, mert nem tudom hova kellene...
5. ilyen után a mai nap...és prémiumban eddig nem bszogatott ilyesmivel a rendszer
Köszi.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
senior tag
Nem tudok a saját apróhirdetésem alatt hozzászólni:
Desktop-on készült a kép, csak összehúztam, hogy jól látszódjon minden egyszerre és ne 2K-s képet kelljen ide becsatolnom.
Windows 10, Chrome. Minden a legfrissebb.
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Viktor0610 #14128 üzenetére
Jogos, azért nem lehetett hozzászólni, mert archivált a hirdetés. Visszaállítottam, aktiváltam, és úgy már lehetett. Utána újból archiváltam.
A hibaüzenet viszont nem egyértelmű. A 403 Forbidden egész más hibára utal. Nem szokás felhasználókkal ilyen üzenetet láttatni.
-
amiklos
csendes tag
● pontos link a hiba helyéhez: [link]
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója: Windows 10 pro, Opera 64.0.3417.73
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról [kép]
● a hiba rövid és jól érthető leírása: Szeretnék leiratkozni az egyik fórumról, de sajnos 404 errort ír ki, amikor az e-mailben elküldött linkre kattintok. -
MODERÁTOR
-
TnS
újonc
Második privát üzenet írásakor van egy ilyen figyelmeztetés:
"5 percen belül írtál már privát üzenetet ennek a feladónak, ezért ez az üzenet hozzáfűzésre kerülhet az előzőhöz."A feladó az gondolom, hogy címzett vagy felhasználó akart lenni.
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Ha még nem léptem be és a fórumban a "Válasz"-ra kattintok, akkor bejön a beléptető ablak, majd név/jelszó megadás után a lap tetejére dob és nem arra a hsz-ra, ahol a "Válasz" gombot nyomtam.
Meg lehet azt oldani, hogy az adott hsz-hoz vigyen, esetleg a hozzászólás keretet is megnyissa, mert elég zavaró, hogy kereshetem meg újra a hsz-t és nyomhatom a Válasz gombot.
Köszi. -
nihil
tag
Esetleg valami limitálás, hogy mondjuk 5 karakter alatt (Köszi) nem figyeli?
Annyiban azért elég nehéz átverni bárkit is, és a normális eberek életét pedig megkönnyíti..TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
Folytattam egy cikk írását, de amikor az ok-ra kattintok, hogy elmentse a módosításokat, egy hibaüzenetet kapok:
debug kód: rOE0_r63NfxUPsJsFgteQDL[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
szabacsik
őstag
Helló. Azt írja két tétel van a kosaramban. Majd ha rányomok akkor.. ez van
Hogyan lehetne eltűntetni?/\____/\
-
Megoldva: Az új oldal-nak nem kapott automatikusan sorszámot. Igazábol szerintem ez egy bug. Ha megköveteli az oldalak sorszámozását, akkor adjon neki automatikusan sorszámot, vagy adjon érthetőbb hibaüzenetet egy kódsornál.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
válasz szabacsik #14137 üzenetére
Vagy a hardverapro.hu vagy a fototrend.hu, vagy a prohardver.hu oldalról nézd meg. Az itcafe felől pont nem megy.
-
törölt tag
Sziasztok! Nem tudom hogy hol lehetne ezt be jelenteni! De egy csalót szeretnek be jelenteni. Hitegetés miatt is! @Legion7 nevezetű kisfiú!! Kérem hogy figyelmeztessék és kapjon meg rovást!!!
Köszönöm! -
MODERÁTOR
válasz #40811264 #14141 üzenetére
Üdv!
A Jelentsd a csalókat topikban, az összefoglaló szerint.
-
törölt tag
Próbálom törölni az accountomat. Sehogy sem működik, sokadszorra is azt kapom, hogy hibás vagy lejárt a kód. Az oldal újabb betöltésére újat kapok, ha ráklikkelek az új captcha kérésére, akkor csak tölt, de nem kapok semmit. Nem tűnik olvashatatlannak, helyesen írom be, de sehogy nem fogadja el.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
szabacsik
őstag
-
AtHoS
nagyúr
Remélem az illetékeseknek mond valamit ez a kép
ez már a második alkalom, hogy sikerült előhoznom a képen láthatóakat.
A legfölső kedvenc topiknál kattintottam a 2-es szám környékén, miközben picit megmozdult az adott elem fölfelé és az egérgomb elengedése után ez lett a végeredmény.
Az Új hozzászólás gombra kattintva nem történik amúgy semmi, erre mutat a linkje:
javascript:;
read-only mode on the forum
-
s7evcsenko
addikt
Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem.
Nem lehetne ezt a drag-drop-ot valami kombóhoz kötni inkább? Pl. Shif+bal egér.
Én is elég sűrűn belefutok abba, hogy kattintás helyett arrébb rakja a kedvencet..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózatokról alaposan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest