- Mikrotik routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hálózatokról alaposan
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #14351 üzenetére
Már az sem mindig. De ha mégis: miért nem lehet a küldés előtti script ugyanaz, mint ami a szerkesztés közben fut? Gondolom ez egy régebbi script lehet, ami véletlenül ott maradt... Talán ahhoz kéne akkor visszatérni... Vagy megkeresni, miért működik jól a script szerkesztéskor, és előtte miért nem.
-
gyulaszu
senior tag
Na ilyen sem fordult még elő eddig...
Puff
FF 70.0.1 (64 bites)
Utána F5-tel minden helyreállt.gyulaszu
-
Tegla80
addikt
Logout.hu n lehetne kezdeni valamit ezzel az emagbf reklammal,mert teljes oldalon barhova probalok kattintani(link,uj hsz,valasz, siman csak a semmibe) akkor is azt a xart tolja az arcomba es tolti be!!!! Ezt a hsz-t is ezert voltam kenytelen gamepod alol +irni,holott a regi feluletett hasznalnam amig van.
KosziSony® & PlayStation®
-
MODERÁTOR
-
Tegla80
addikt
válasz Intruder2k5 #14357 üzenetére
Koszi valaszod.
Mivel En nem allitgattam semmit a telon vagy a bongeszon,de ilyen lett,igy nem magamnal keresnem a hibat. Viszont toroltem a bongeszos adatokat,ujra elfogadtam a sutiket es ugyan az......
Szval remelem holnap magatol megjavul ahogy elromlott mara mivel lekerul a hirdetes.Sony® & PlayStation®
-
MODERÁTOR
-
Samus
addikt
válasz Intruder2k5 #14359 üzenetére
Nálam is ugyanez a jelenség. Mobilról, Chrome és Fox alatt is (az szűz böngésző). Kissé zavaró, mert munka közben nem tudok fórumozni...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Tegla80
addikt
válasz Intruder2k5 #14359 üzenetére
Bocsanat az az elsobol tenyleg kimaradt,h telon olvasva es asztali nezetben ilyen.
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Megjavult,koszonom
Sony® & PlayStation®
-
idioty
tag
Netflix téma (email) értesítőjéről régóta le szeretnék iratkozni. A levélben kapott linkre kattintva 404 hibát dob az oldal. Ez a link: https://prohardver.hu/muvelet/tema/ertesito.php?id=3014830¬if=0&url=%2Fmuvelet%2Fhsz%2Fuj.php%3Fthrid%3D3014830%26rtoid%3D4254%26url%3D%252Ftema%252Fnetflix%252Ffriss.html
MacOS 10.15.1, Safari 13.0.3vót de egyelőre nincs
-
Rimuru
veterán
válasz DJ. Ru$y #14365 üzenetére
Kb csak akkor szoktam talalkozni vele amikor frissitem az FF-et es meg nem inditottam ujra vagy elfogy a memoria a gepen es elkezdi kilovoldozgetni az FF processeket az OS.
Annyit tehettek hogy mindig elkulditek a jelentest, lehet idovel kiderul nalatok mi a gond es megoldjak.Vigyázat, csalok!
-
-
Mockingman
újonc
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha roszz helyre írok, de hirtelen nem tudom hová forduljak segítségért. A PC-m újra lett rakva, és nem tudok belépni a hardveraprón a fiókomba! Most telefonról írok, mert azon még be vagyok lépve. A gondom az, hogy kB 2 éve létrehoztam egy email címet, a fiókom számára, azzal használtam eddig. De most be kellene lépnem, de nem emlékszem a jelszóra! Kiküldi a rendszer a linket az email címre, de oda se tudok belépni, mert mivel nem használom ennek se emlékszem a jelszavára. 😁 Szorgalmasan gyűjtögettem a pozitív véleményeket, nem akarom hogy kárba vesszenek. Előre is köszönöm!~Nem a probléma a probléma. A probléma a te viszonyulásod a problémához. Érted?~
-
MODERÁTOR
válasz Mockingman #14368 üzenetére
Üdv!
Telefonról le tudod cserélni a belépési email címedet egy létezőre, amire rögtön fogsz kapni egy új jelszót, és utána már azokkal az adatokkal tudsz bejelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Mockingman
újonc
válasz Intruder2k5 #14369 üzenetére
Sajnos nem megy a dolog, hiába adom meg az új email címet. Kéri hozzá a mostani jelszót, amit ugye nem tudok.
~Nem a probléma a probléma. A probléma a te viszonyulásod a problémához. Érted?~
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Mockingman #14368 üzenetére
Miért nem nézed meg böngészőbe mentet jelszavak között?
Ha meg Chrome-ban van fiókod, akkor automatikusan minden eszközön eléred a dolgokat.Ugyanez van Opera-nál is.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
idioty
tag
válasz Intruder2k5 #14373 üzenetére
Ide vagyok bejelentkezve. (mármint felül a böngészőben most is prohardver.hu van kiírva).
[ Szerkesztve ]
vót de egyelőre nincs
-
IntelKiller7
veterán
Hello.
Mitől lehet az, hogy Safariban hiába upolom a hardverapron lévő eladandó árumat, azt még fél nap elteltével is régebbi időponttal találom meg. Pl most upoltam 10 perce 1 eladó cuccot de még mindig tegnapi dátummal látom valamiért. Chromeban viszont a friss idővel látom.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
veterán
válasz IntelKiller7 #14376 üzenetére
Most megnéztem Chromeal. Ott is ugyan ezt csinálja. Viszont, ha kijelentkezek az oldalról akkor a frissített listát látom.
Ez mitől lehet? Csak bejelentkezve rossz.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
titán
Találtam egy olyan bugot az új felületen, hogy ha feltöltök egy képet és beillesztem, majd szerkesztem a hozászólást és közben a többi képem felületén kitörlöm a feltöltött képet, a hozzászólásban bent marad. Tehát a képeim között már ott sincs, a hozzászólásból mégsem tűnik el. Onnan is ki kell külön törölni.
-
MODERÁTOR
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz IntelKiller7 #14377 üzenetére
El van állítva a rendezés, az accountod pedig megjegyzi, ezért jó, ha nem vagy belépve. Állítsd át a rendezést.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
addikt
Haha. Az elobbi font valtasnal elegge szetcsuszott nalam az oldal. Egy pillanatra azt hittem, hogy csak en neztem be, mert tul keso van. Most visszaallt a regi.
-
nagyúr
válasz lezso6 #14364 üzenetére
Már régóta zavar, de most jött el a pillanat, hogy megkérdezzem: a privát üzenet írása ablakot lehetne dizájnban kissé közelebb hozni a mobilarénához? Mert jelenleg így néz ki:
Hint: a hófehér háttér zavar.És ha már privát üzenet: Mikor válik összecsukhatóvá/kisebbé/kevésbé tolakodóvá/láthatatlanná a sárga mezőben olvasható figyelmeztető szöveg, ami elfoglalja az oldal 1/3-át, és nem vagyok rá kíváncsi 50000000. alkalommal, mert már fejből tudom, amikor megnyitom a privát üzeneteket? Szó volt róla korábban...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #14379 üzenetére
Igen ez volt az oka, köszönöm az ötletet!
-
zeon.hu
nagyúr
Mobilról linkelést lehetne javítani?
Ugyanúgy csinálom mindig, mégis rossz a fele minden alkalommal (amikor több linket teszek be).
Itt egy példa#?*@&!
-
kovy79
őstag
válasz kovy79 #14210 üzenetére
Ezt nem lehetne lassan megoldani?
A szerkesztés gomb megnyomása után van, hogy 10-20mp-ig kell várni, mire megjelenik a box...
Minden böngészőben ilyen és általában, de nem mindig csinálja ezt.
Ugyanilyen idegesítő, mikor rányomok a válasz gombra és a szövegboxba másodpercekig (5-10) nem lehet írni.
[kép]
Mod: 25mp-ig vártam a gomb megnyomása után, hogy szerkeszthessek...
[kép]
Logout alatt, a régi felülettel természetesen semmi gond![ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
törölt tag
válasz lezso6 #14387 üzenetére
Nekem pl. nincs semmilyen kiegészítő telepítve, Chrome legfrissebb verzió. De ez még ugyanaz a régi probléma, amit már korábban is írtak, "Válasz" gombnál is ugyanez van. Rányomok, hogy válasz, bejön az ablak, de nincs kurzor, és nem reagál semmire. Eltelik x mp, utána már lehet gépelni, addig viszont nem.
-
DS39
nagyúr
PH főoldalon mobil nézetben nincs felül csillag + beszédbuborék.
Ez már az átalakítás óta így van. minden más oldalon ott vannak ezek a nagyító ikon mellett.(PH esetén, csak egy cikkbe/a fórumba lépve jelenik meg)
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz lezso6 #14387 üzenetére
Mint írtam (és ahogy Scorp2011 is), minden böngészőben ez van.
Konkrétan Chrom 78.0.3904.108, Opera 65.0.3467.48 és régi, 47-es FF alatt is (IE alatt nem néztem).[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
válasz kovy79 #14390 üzenetére
Scorp2011 másról ír, legalábbis ő azt írja, hogy nála az ablak maga bejön, csak kurzor nincs, míg nálad eleve az ablak sem jelenik meg.
Kiegészítők? Valami mindenkinél van. Usercriptek is simán okozhatnak problémát.
Nálam ugyanez a Chrome van, és jó. Firefox-ból a 47-es meg nagyon régi, azt sajnos nem tudjuk támogatni.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
törölt tag
válasz lezso6 #14391 üzenetére
Nálam úgy néz ki, hogy megoldódott, bár ez még csak 1-szeri próba volt részemről. Rányomtam a Válasz gombra, és míg máskor 5-10 mp után már tudtam hozzászólást írni, most percekig semmit nem tudtam csinálni. Se kurzor, se semmi. Az ablak megjelent, de se gépelni nem lehetett, se az alul lévő mozgó ikonokat beszúrni, mert hiába kattintottam rájuk, nem illesztette be azokat se. (Más oldalakon amúgy nem volt ilyen probléma, minden működött ahogy kell eközben is, tehát nem fagyott le a gép vagy a böngésző.) Most jön a lényeg, rányomtam a "Váltás a régi szerkesztőre" gombra, és azonnal lehetett szöveget írni. Utána próbaképpen rányomtam a "Váltás az új szerkesztőre" gombra, és már ott is lehetett egyből gépelni. Most egyelőre úgy néz ki, hogy bármikor is nyomok rá a "Válasz" gombra, már működik egyből, ahogy kell.
(A "Szerkesztés" gomb úgyszintén.)[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Explorer 11 alatt teljesen szétcsúsznak a hozzászólások, minden hsz után görgetnem kell lefelé egy csomót mire a következő hsz olvasható. ez így használhatatlan.
cookie törlés után is megmarad.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kovy79
őstag
válasz lezso6 #14391 üzenetére
Lehet, félreérthető voltam, de a textbox nálam is bejön, csak hiába klikkelek bele, a kurzor hosszú másodpercekig nem jelenik meg.
De úgy néz ki, ez múltidő, mert a Scorp2011 által leírt nálam is működik!
Köszi a régi szerkesztőt és köszi Scorp2011 az ötlete!
Mod: a szerkesztés is pikk-pakk megy! Juppi!
u.i.: lehet tudni, mi okozza ezt a galibát?[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz kovy79 #14396 üzenetére
A regi szerkesztoben a ctrl+z eleg rosszul mukodik.
- irj valamit
- szurj be veletlenul pl egy OFF tagot
- ctrl+z -> semmit se csinal- irj egy mondatod
- ctrl+z -> kitorli az egeszet, nem lehet pl betunkent/szavankent vissza lepkedni.Regen ezek mukodtek, de ahogy nezem jelenleg logout alatt is elromlott.
Vigyázat, csalok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Láncfűrész topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Csere-Beszámítás! Limitált! Hordozható Gamer PC! HP Omen X 1000P . I7 7820HK / GTX 1080 / 16GB DDR4
- Thrustmaster TH8A USB kézi váltó + Racing clamp egybe eladó (PC)
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest