Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz macilaci78 #128149 üzenetére

    Az auto egy luxuscikk. Az hogy milyen luxust engedhet meg az ember magának azt az élete határozza meg. A családtól, az otthon, gyerekként kapott ertekrendtol, iranymutatastol kezdődően a saját maga tehetsége, szorgalma, kitartása, vagy éppen lustasaga, lehűtősége, “leszarom” hozzáállása alapján.
    Azt tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk nyugat-európaiak, így az átlag ember (mint én is) nem tud olyan életszínvonalat elérni mint egy francia vagy nemet.
    Az unokatesrverem angliaban el 14 éve (őt még Gyurcsány Ferenc szólította fel az ország elhagyására) es el is ment.
    365 napból 365 napot dolgozik alkalmazott az amazonnál es saját vállalkozása is van amiben ketten dolgoznak.
    Sajnos semmit nem tudott összehozni ez alatt az idő alatt, albérletben élnek a családjával 2 gyerekével, akik már kint születtek.
    Ha jól tudom 3-3.500 £ a havi összes bejovojuk, ami akar jól is hangozhat, de a léptékek, árak, igen másik mint itthon.
    Most voltunk Horvátországban nyaralni, hát amilyen árak vannak ott, az elképzelhetetlen itthon, pedig az atlagkeresetuk kb ugyanaz, mint nálunk. Nagyságrendileg 50-75 % kerül minden többe mint nálunk.

    Szoval azt akartam kinyögni, hogy a saját élet környezetünkben kellene helyt állnunk, speciel nekünk itt, es az itteni “átlaghoz” viszonyítva eldönteni, hogy jól csináltuk -e eddig amit csinaltunk, csak a környezetünk a hibas, vagy talán mi, hogy csak annyira vittük, ahol éppen állunk.

    Octaviabol miért nem jó egy 4,5 milliós 5 éves gép pl?

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák