- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz parandroid #26 üzenetére
én is eltaláltam
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
szerintem nyugoadtan hívhatod finomabbnak
a tokajit nagyon lerontotta a sók kókler... ugyanaz történt itt is mint villányban
sokkal finomabb borok vannak mint a tokaji, ami nem azt jelenti, hogy ott nincsen büntető finom bor, de nem a nagy kereskedő házaknál kell keresni ezeket
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
szerintem 800-1000 ft között már kapni jó borokat
én sem iszom minden hétvégén 2-3 ezres borokat, még ha van is.
nálam a csányi teleki vörösei azok amikből mindig van 4-5 kartonnal, jó az áruk és konstans jó a minőségük. csányi nem sumákol a boraival, ez villányi borok téren mamár fontos info.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mondjuk az milyen sumákolásnak számít szerinted ha valaki annyi bor palackozására kap engedélyt, amennyi bor összesen, ha kifacsarod az utolsó szőlőtőkét villányban, akkor sincsen? szerinted mit öntenek bele? és honnan jön?
többet erről nem mondok....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
na pont ezért nem iszom a boraikat soha.
sokkal finomabbakat csinálnak a kis családi pincészetek 35-40 hektáron.
a gere meg a bock meg a többi ilyen, ezt nagyon jól tudja, pont hogy őket igyekeznek ezért ellehetetleníteni és tönkretenni......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
spar és intersparban most 590-ért vannak a teleki borok (couvet), 6+1 akcióban
ami elég jó szvsz, érdemes pár kartont venni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nemsokára etyeki borfeszkó
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
teleki villányi couvet 2004
finom bor, korrekt árért
nem komálom csányit, de ő legalább nem pancsolja a bort és nem külföldi bort palackoz magyarnak...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
megint istenire sikerült. fél üveget már el is kortyolgattam szépen lassan
Oettinger! szólj, hogy faternak hogy ízlik!!!
meg a többi is, kíváncsi vagyok nagyon!
-
Integra
titán
2002-es medaina barolo
nagyon erős testes igazi száraz vörös
elég fain
[link][ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
végre valahára elkészült az oldalunk
a fehér bor szerelmeseinek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
pedig de, bizony innen fogy el az összes
ha egyszer megkóstolód a móri bort, tudni fogod miért
visszajáró vásárlók és cégek elvisznek szinte mindig mindent, a legtöbben beülnek az autóba, leautóznak és bevásárolnak alkalmanként 20-30 ezertől felfelé.anno sok éve a metro-ban volt pár palack, de kilistázták ezeket is, mert most a külföldi borok a divat, külföldi a beszerző is a borosztályon. meg amúgy is drágán adták ott is, úgyhogy repülés lett. meg hát nem kevés amit elkérnek hogy ott lehess a polcokon, nagyon durva lehúzás megy.
szerencsére nincsen szükség rájuk, se másra, a minőség és a hírnév a legjobb reklám. néha a mammutban a borvárban kapni egy-egy palack töppedt szőlőset, de azt azért az árért nem földi halandó veszi meg.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
az tuti!
elég sok nagy borász és borbuzi és gazdag gyűjtő ment már innen el majdnem sírva... vicces látni ezeket a felnőtt, nem kicsit befolyásos embereket, mint a kis gyerekek
azóta is visszajárnak szerencsére+laja:
thx az oldal elismerést, nagyon sok agyalás ment, hogy meglegyen a régi hangulat, és hogy valamennyire egyedi is legyen, ami viszont absz jellemzi a borokat.
reméljük sikerült valamennyire...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mórt igazán csak a komoly borosok ismerik, de ők nagyon is jól.
eldugott vidék teljesen egyedi mikroklímával.
és mivel itt nincsen bormaffia, ezért itt nincsenek föld átminősítések sem, korlátozott a terület, egy m2-rel se lehet több. és ha lenne is, abból hatalmas botrány lenne, annyira kicsi terület ez itt, azonnal tudnánk, itt szerencsére nincsen hely pancsolásra.azért kellett már weblap, mert most van az, hogy ide jutott az egész a semmiből. most már érdemes volt elkészíteni, ezért az angol verzió is. a semmiből, állami támogatás nélkül nem könnyű, ez nem villány meg tokaj, ahova milliárdokat szórnak el haveroknak mindenféle wellness komplexumokra, hatalmas borpincékre, felszerelésre, miközben még az is előfordul, hogy máshonnan származó bort palackoznak az üvegekbe.
végülis ezek a dolgok mind a kicsik malmára hajtják a vizet, mert, a kicsik tudják a minőséget hozni, ami a magyar borhoz illik. a nagyok már nem. vagyis nem a nagy volumenben termelt boraiknál tuti nem, mert szőlőt vásárolnak fel hozzá, nem mind saját termés. a kis volumenű boraik ugyanakkor nagyon finomak sokszor a nagyoknak is, de még drágábbak a nevük miatt. van pénzük marketingre. nekünk semmi.
alapszabály, hogy ha nincsenek haverok politikában ilyen téren, nem bormaffiázol és szerelemből borászkodsz, akkor nem leszel nem hogy milliárdos, de még gazdag sem. megtudsz élni tisztességgel, de elkell felejteni a nagy birodalmakat. persze nem lehetséges, hogy megtörténjen, de jó is lenne... de tapasztalat az, hogy azért ez itthon nem így megy, ha korrekt és tisztességes a dolog.szóval weblap nagy segítség lehet abban, hogy külföldre tudjunk nyitni, én nagy részben ezen ügyködöm, ismerősökön, kapcsolatokon keresztül, hogy megfelelő helyre, megfelelő személyekhez alkalom adtál eljusson egy-egy palack bor. és ha ízlik az illetőnek, akkor rátudjon csapni a klavira..
-
Integra
titán
igen, már többször voltunk kint pl hollandiában. természetesen ez nem közértbolt meg éjjel nappali polc bor, tehát a mennyiség is más.
asszem még államilag támogatott rendezvényeken (ibusz). de soha többet, elpiálták meg elhabzsi dőzsizték a pénzt meg magát a kiállítást is a szervezők, akik meg szakma miatt mentek itthonról ki és várták hogy bemutathassanak, azok hoppon maradtak.
volt is belőle botrány.
hogy most milyen ehhez hasonló rendezvények vannak, fene tudja, már rég nem hisz ilyenekben senki sem. max azok akik egymásnak osztogatják a pénzt, az adóforintokat....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
spar kaiser és metro egy beszerzés (metspa), és egész jól csinálják.
fehéres vagyok én is, de szeretem a vöröset is, csak fehéret ugye mindig tartok
argentin melbac vöröset azért most szívesen elkortyolgatnék, marha finom volt anno...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
érdekes cikk
-
Integra
titán
nah,
van 2 eladó töppedt szőlőm, 3000 / palack
van 1 eladó 6 puttonyos aszúm, 5000 / palack...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
1 töppedt szőlő már gazdára talált.
-
-
Integra
titán
gazdára talált a második töppedt szőlő is.
már csak 1 aszúm van eladó....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest